Kuşun Kanadı kanıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gold_mert
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

gold_mert

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
mert gold
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Eklem Bacaklılar
3 hafta önce sabunimin kanadını çekmiştim çekmez olaydım 4. haftaya girdi kuş hiç uçmuyor balkonda besliyorum balkonun demirine koyuyorum uçmuyodu herneyse geçen gün kardeşim kuşu fırlatmış uçsun diye kuşun kanadı kanamaya başlamış sol kanadının en uç teleği kanamış kuş'ta şuan bi problem yok ama yapabilceğim bişey var mı birde neden uçmuyo ve neden kanadı kanamış.(kardeşimede çok kızdım ama çocuk ne bilir)

merhaba,öncelikle onlarında canlı ve duyguları olduğunu unutma,kuşu eline alıp sertçe kanadını çekmiş ve kuşu strese sokmuşsun,kardeşin attığındada yeni çıkan tüy kanamış,kardeşin onu yakalarkende hırpalamıştırda,balkonda beslerken kuşlara gereken toprak ve yeşillik ihtiyacını karşılayabiliyormusun,bunlar kuşun kanadını çıkartması için gereken besinlerdir, :slm:

göksal balcı' Alıntı:
merhaba,öncelikle onlarında canlı ve duyguları olduğunu unutma,kuşu eline alıp sertçe kanadını çekmiş ve kuşu strese sokmuşsun,kardeşin attığındada yeni çıkan tüy kanamış,kardeşin onu yakalarkende hırpalamıştırda,balkonda beslerken kuşlara gereken toprak ve yeşillik ihtiyacını karşılayabiliyormusun,bunlar kuşun kanadını çıkartması için gereken besinlerdir, :slm:
Öncelikle sağol ama kesinlikle kuşun kanadını çekerken sanki onun yerinde ben varmışım gibi acıyorum ve nazikçe çektim kanatlarını ve hırpalalam kesinlikle.Gerekli olan toprak ve yeşillik ney hepsini temin edebilirim

yuvanın altına 10 cm lik yükseltecek takozlar koy ,altına sığacak tahtadan kenarları çıtayla dönülmüş bir topraklık yap,yemleme zamanı çıkartman için,köşesine mineral taşıda dökebilirsin,marul ,maydanoz ,semiz otu,mutfakta ne varsa hergün değil 3günde bir olabilir kuş miktarına göre avuç içi kadar doğra azıcık tuz ve yumurtadan artan kabukları kurutup ufala ,bunlar onlara yeter :slm: hemde masrafsız

Geri