kusun tek gözü kör oldu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KONYALI 42
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

KONYALI 42

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Kenan Beyazgül
Meslek
amir
İlgi Alanı
Kediler
Selam Arkadaslar abiler bir kusun gözü aniden kör oldu ve göz rengi tamanen sari bir günde kusun gözü kör olabilirmi yada hangi hastaliktan dolayi olabilir bilgileriniz icin simdiden tsk ederim

GOZU KOR OLABILIR VEYA AKMIS OLABILIR TEK GOZLEDE IDARE EDER AMA YAVRU VEYA YUMURTASI VARKEN HERGUN BAKIP KOLLAMAK GEREK

Bilginiz icin tsk ederim fakat kusun gözünde akma felan olmadi aniden bu gün den yarina kör olmus diyebilirim yine de tsk ederim Saygilar

merhaba arkadas ben bursadan alı.benım kuslarımda da aynı sorun yasandı bırgun bıtanesı acamadı gozunu bıryere carpmıstır dedım ertesı gunu baktım gozu sararmıs gormuyo ıkı gun sonra bır kusumda daha oldu baya ılac kullandım ama yararı olmadı kuslar suanda kör bu konuda bır konu acmıstım ama yardımcı olan olmadı bılgısı olan varsa yardımcı olsun lutfen arastrdım bırsey bulamadım!

Tsk ederim Ali arkadasim ben de cok arastirdim ama bir cözüm bulamadim

KUŞUN ANİDEN KÖR OLMASI OLAĞAN DEĞİLDİR.. KESİNLİKLE İŞİN ARKASINDA BİŞEY VARDIR.. ETKENLERİ ARAŞTIRMANIZI ÖNERİRİM..

Tsk ederim Ahmet arkadasim yazildigi gibi konu kus aniden kör oldu
isin arkasinda ne is olabilir keske bir sey olsa ögrenebilsek herkes icin faydali olur ben ce terar tsk ederim

Geri