KUŞUN TEK KANADI YOK GİBİ,UÇAMIYOR.??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sinoplu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

sinoplu

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
aykut karadaş
Meslek
ofis görevlisi
İlgi Alanı
Kuşlar
ÖNCELIKLE HERKESE SAYGILAR SEVGILER,
KELEBEKLERIMDEN DİŞİ KARABAŞIN KANADINDA Bİ PROBLEM VAR NE OLDUĞUNU ANLAMIŞ DEĞİLİM?? Bİ ÇİFT YAVRU BÜYÜTTÜ VE TEKRAR YUMURTLADI,YUMURTLADIKTAN BI KAÇ GÜN SONRA BAKTIĞIMDA KUŞ SAĞ KANADINI KULLANAMIYORDU.YUVASI YÜKSEKTE OLDUĞU İÇİN YUMURTALARIN ÜSTÜNDE YATAMIYODU BENDE MECBURIYETTEN BAŞKA KUŞUN ALTINA KOYDUM YUMURTLARI,ŞİMDİ KUŞ Bİ KÖŞEDE PUSMUŞ DURUYO YEM DE YİYEMİYOR,NE OLUYO NEDEN BÖYLE OLDU ANLAMADIM BU HASTALIGIN NEDENI NEDIR İYİLEŞME YOLU NEDİR?? ACABA KANAT TUTULMASI MIDIR,,AMA BU KUŞ GAYET İYİ UÇUYORDU SİNEKTEN İNMEYEN Bİ KUŞUMDU ŞİMDİ NE OLDU..?? YARDIMLARINIZI BEKLIYORUM!! :tamam:

Dikkat edersek sorun yumurtladıktan sonra olmuş.Bence sorun hayvanın yumurtladıktan sonra mineralsiz kalması.Yumurtlayan her kuş doğum yapan kadın gibidir.Vucudundan birşeyler eksilir.Bence mineral taşları veya depomin kullan(:

yardımlarınız için sağolun ama ben ne vitamin taşı nede depomin ilacından bulma şansım yok,ben sınopta beslıyorum burda ılac bulmayı bırakın yem çeşitliliği bile yok,karışık yem getıttırdım samsundan 13 tane yem çeşidi var içinde bu onlara yeterlı gelmezmı?? ayrıca kuşların hepsine e vitamini uyguluyorum,ur falan yok kuşta sadece kanadını hiç açamıyor sankı daha önce hiç uçmamış adeta YENİ DOĞMUŞ BEBEK gibi..istanbulda bı krem kullanırdık surdukten sonra masaj yapardık ama kremın ısmı aklıma gelmıyo bılen varsa yardımcı olabılırmı?? veya eczanelerden bulabılecegım bı ılac yokmu??

sinoplu' Alıntı:
yardımlarınız için sağolun ama ben ne vitamin taşı nede depomin ilacından bulma şansım yok,ben sınopta beslıyorum burda ılac bulmayı bırakın yem çeşitliliği bile yok,karışık yem getıttırdım samsundan 13 tane yem çeşidi var içinde bu onlara yeterlı gelmezmı?? ayrıca kuşların hepsine e vitamini uyguluyorum,ur falan yok kuşta sadece kanadını hiç açamıyor sankı daha önce hiç uçmamış adeta YENİ DOĞMUŞ BEBEK gibi..istanbulda bı krem kullanırdık surdukten sonra masaj yapardık ama kremın ısmı aklıma gelmıyo bılen varsa yardımcı olabılırmı?? veya eczanelerden bulabılecegım bı ılac yokmu??

Öncelikle Geçmiş olsun kardeş...

Bazı kuşlarda yumurtladıktan sonra kanat tutulması ve ayakta topallama gibi durumlar oluşabiliyor.

Eczaneden dekort iğne al insülin şırıngası ile 15 cc dozu üç gün göğüs kasından uygula kuş düzelecektir... Bu durumlarda Dekort kesin çözümdür...

malatyalı kuşçu arkadaşım sağolasın tavsiyen için birzsonra gıdıp alıcam eczaneden.. hasta oldugunu bahsettıgımız kuş şuan gayet iyi yanlız diğre iki kuşumdada aynı olay yenıden oldu onlarda bu ılacı kullanıcam teşekkür ederim.
SAYGILAR.....

Geri