Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
selamu aleyküm bugun 3 çift kuş aldım ama hangisi dişi hangisi erkek anlamıyorum bide bunların ırkları nedir çifleştirip yumurta almak istiyorum ama ne yapacagım bilimiyorum siyah ve kahveringi kuşları ayrı yere koyunca kavga ediyorlar bu ikisinin erkek oldugu anlamınamı geliyor yada tam tersi dişi bide kahverenginin 2 gözü farklı böyle bişey olabilirmi ederi ne kadardır çok soru sordum ama heves işte ayrıntı ceaplarsa abilerimiz sevinirim hayırlı günler
HER SORUNUZ İÇİN AYRI AYRI BAŞLIK AÇMANIZA GEREK YOK. ileti185687.html#p185687 BAŞLIĞINIZDAN VEYA BU BAŞLIKTAN SORULARINIZI SORUP CEVAPLAR ALABİLİRSİNİZ. :tamam:
Kahverengi olan guvercin bir dönek kirmasi dir,,tahminimce bir beyaz oda pacasis bir guvercinle bir dönek ciftlestirilerek cikmis olan bir kirik cinssiz bir guvercin yhani..ama guzel guvercinlerin var abi,,hayrini gör