Hasip
Üye
Sevgili arkadaşlar ilk olarak sizlere bildirmek istedik. Üzülerek belirtiyorumki artık bu sitenin masraflarının altından kalkayamayacağız. Çok fazla masrafı var. Örneğin sadece çarşambaya kadar yatırmamız gereken 339 ytl + kdv ücret var. Tekrar ayın 15'inde sunucunun ödemesi var 100 dolar. Hiçbir getirisi olmayan bu site için bu ücretler oturduğumuz yerden kaldırabileceğimiz bir bedel değil malesef. Elimizde değil ama artık kapatmak zorundayız malesef. Veyada siteyi elimizden çıkarmamız satmamız gerekiyor. Şahsen ben önümde askerliğim, okulum ve iş hayatım beklerken burada bu ücretlerin nasıl ödeneceğini düşünmekten sıkıldım artık. Sitenin masraflarına sponsor olabilecek bir veya birkaç firma aradık ama malesef onuda bulamadık. Üyelerin çoğu öyle havadan, reklamlardan para geliyor sanıyorlar. Reklamların verdiği para ayda 10 doları geçmiyor. Bi sponsor bulabilirsek daha iyi adapte olacağız siteye ama işte bulamadık. Sizin bildiğiniz sitenin masraflarını karşılayabilecek, sponsor olabilecek firma varmı diye sormak istedim. Eğer bu şekilde bir sponsor bulabilirsek en azından bir yıllık sunucu ücretini ödeyebilirsek çok çok güzel olacak. İnanın çok zor durumdayız. Bunu zaten sizlere güvendiğimiz için burada duyurmak istedik. Üyelere söylemek istemiyoruz. Art niyetki üye çok var. Kesin olarak böyle giderse bu işten vazgeçmek zorunda kalacağız. Veyada forumu kaldıracağız. Ama sonuçta forumda kalkarsa bu güzellikler, bu ortamlar olmayacak. En azından bizimle bu işi yürüttüğünüze göre elimizde değil ama sizlerin bilmesinde yarar var. 6 aydır site için harcanan maddi giderin toplamı 3.700 ytldir. Manevi değerlerden bahsetmeye gerek yok zaten. Site o kadarda rayına oturmuştuki, hele hele Ali HAKAN beyin teklif ettiği projeleride yapmak için uğraşmaya başlamışken bu gibi bir haberle sizlere dönüş yaptığımız için şahsım adına çok çok özür dilerim. Dile kolay ne zamandır sizlerleyiz ama elimizde olmayan bu gibi durumları sizlere yansıtmamaya çalıştık. Kusura bakmayın. :hayir: