kuyruk üstü bezesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan olcayorta
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

olcayorta

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
olcay orta
Meslek
kamu personeli
İlgi Alanı
arkadaşlar forumu gezerken bazı arkadaşların yazılarına rast geldim. kuyruk üstü bezesi olanlar kelebek değildir diyorlar bende 500' e yakın kelebek var .Manisa AKHİSAR'da .merak ettim inceledim bazısında var bazısında bu beze yok en değerli oyuncumda (11 yaşında) bezesi var. 26 adet öz be öz yavrusu var . acaba ben senelerdir yoz kuş mu besledim....

kuyruk teleklerini bir sayarmısınız acaba kaç adet

kuyruk üstü yağ bezi kuşun tüylerinin yağlanması nı dengeleyip kuşu vicuduna hava almasını veya soğuğa filan dayanıklılığını arttırıyo die biliyorum ama bu o kadar kuşu kırma yapmaması lahzım.. saygılar

bende duymuştum öyle birşey..

mrb arkadaşlar BURSA DA kelebek kuşunda kuyruk üstü bezesi varsa o kuş YOZDUK KUYRUK ÜSTÜ bezi olan kuşu kimse bakmaz DİĞER şehirlerde bakıldığ söyleniyor özellikle BALIKESİR taraflaında AMA BURSA olarak kelebek kuşunda kuyruk üstü bezesi kesinlikle kabul edilmez kuşun kostümü ve havadaki performansı ne olursa olsun o kuş baştan bitmiştir kısacası kelebek kuşunda kabul edilecek bir özellik değildir :asla:

yorumlarınıza teşekkürler... "bufalo " kullanıcı isimli arkadaşım konuştuğum kelebek bursa kuşu değil..

Abi sen hiç moralini bozma sayadada belüstü olur ki sen sayanın kalbinde çıkış yerinde manisada bakıyomuşsun.Bendede var belüstü sayalar çok güzelde oynuyolar.Belüstü sadece dönekte kabul edilemez.

Yağ bezesi (kuyruk üstü)12 ve daha az kuyruklu kuslarda olur.12 den fazla kuyruk teli olanlarda yağ bezesi görünmez.Seninle kafa bulmuşlar demek ki yada anlamayan birisi söylemiş.İyi ve sağlıklı yavru alman dileğiyle...

Geri