Kuyruk yapısı.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hakanfiliz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

hakanfiliz

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Hakan FİLİZ
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
Arap erkeğimin tek kuyruğu çatal kuyruk gibi.Tek telek ve ortadan ikiye ayrılmış .Böyle durumla karşılaşanlar varmı?Bu ne ifade eder.Bilgi verirseniz sevinirim.

Ekli dosyalar

• 2012-09-08 18.07.44.webp
    2012-09-08 18.07.44.webp
    714.8 KB · Görüntüleme: 1,410
merhaba lar telaş edilicek bir durum yok çek yenisi gelsin!

julyo_s' Alıntı:
merhaba lar telaş edilicek bir durum yok çek yenisi gelsin!
Telaş etmekten değil de merak ettim sordum.Yenisi yine böyle geliyor denedim.

O bizim arkadaşın kuşunun sağ son tüyünde oldu bizde anlam veremedik ama kuş on numara. Bazı insanda 6 ayak parmaklı doğabiliyor genetik bir sıkıntı ama fazla parmak göz çıkarsa bile fazla tüyden birşey olmaz :D

alger' Alıntı:
O bizim arkadaşın kuşunun sağ son tüyünde oldu bizde anlam veremedik ama kuş on numara. Bazı insanda 6 ayak parmaklı doğabiliyor genetik bir sıkıntı ama fazla parmak göz çıkarsa bile fazla tüyden birşey olmaz :D
Teşekkürler. :p

PATLAK TÜY TEDAVİSİNDE; K2MnO4 (POTASYUM PERMANGANAT) ECZANEDEN ''PERMASOL'' ÇÖZELTİ İLE

BANYO OLDUĞUNU BİLİYORUM..

PERMASOL ZEHİRLİDİR.. ÇÖZELTİSİNDEN AZ DAMLATILIR..FİYATI 7,5 TL DİR.

kardesım bu olay çatal kuyrugun farklı bır cesıdıdır.elıme gecen en ıyı oynayan kusda bu kuyruk yapısındaydı.kuyruk boyle dıye ıyı oynayacak dıyemem ama benım gordugum bu tarz ortadan ayrık kusu olan butun kuşlar ıyı oynuyordu

DELIYUREK41' Alıntı:
kardesım bu olay çatal kuyrugun farklı bır cesıdıdır.elıme gecen en ıyı oynayan kusda bu kuyruk yapısındaydı.kuyruk boyle dıye ıyı oynayacak dıyemem ama benım gordugum bu tarz ortadan ayrık kusu olan butun kuşlar ıyı oynuyordu
Abi bende aslında bende bu konudaki yorumlarınızı merak etmiştim.Daha önceden böyle kuşlar elinize geçtiyse nasıl oynadı.Yavrularını uçuramadım fakat denemek istiyorum.Yavrularında daha böyle kuyruklu olan çıkmadı.

kuş çatal kuyruk hiçbir sorun olmaz bende 5 tane var

Geri