KUZEY KIBRIS'TA GÜVERCİNLER KATLEDİLCEK !!!ENGEL OLALIM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aykuuut88
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

aykuuut88

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
aykut taştepe
Meslek
ögrenci
İlgi Alanı
Köpekler
ARKAŞLAR GEÇEN SENELERDE SİZİNDE BİLDİĞİNİZ KUŞ GIRİBİ SAÇ MALOGO ALTINDA BİR DÜNYA KÜMES HAYVANLARINI KATLETİLER SİMDİDE BÖYLE BİR SAÇMALIK BİZİM GÜVERCİNLERİMİZİN ÜZERİDE OYNANIYOR
YILARIN SALLA BAŞ HASTALIGINI İNSANLARA GECİYO SAÇMALIGINI YAYIP HAYVANLARINIIZ KATLEDECEKLER BU. KONUYA DUYARSIZ KALMAYALIM .. ....... ŞU HABERE BİR BAKIN ... YORUNLARINIZI BEKLİYORUM HAYVANLARIMIZA SAHİP CIKALIMM........!!!!

http://www.adabasini.com/haber/guney-ki ... 30017.html

hazırcı bananeci bilinç hep aynı: yok etmek katletmek, düzeltmek veya iyleştirmek gibi bir düşünce yok ki
:sinirli:
atsınlar ekinlere libazmaları "insan dışkısından oluşan şey", hayvanlar yesin zehirli ve kılçıklı yemleri, bayat küflü ekmekleri vs.. sonra da güvercinlerden insanlara tehdit diye bağırsınlar! kendileri bulaştırsın hasta etsin sonra da "aa tehdit oldu yok edelim" desinler.. desinler de desinler.. insan olacaklar!! ha gayret.. :asla:

Son düzenleme:
gökay' Alıntı:
Resimdeki kuş benim, o kuş düzeldi senelerce ucurdum :)
:evet: :tamam: :bravo:

E-COLİ ,SALMONELLA ,TİFO ...HASTALIKLARI TEDAVİ EDİLEBİLİR ( GÜÇ DE OLSA ) HASTALIKLARDIR.
HIJYEN ,ÖZEN VE İLAÇLARI MEVCUTTUR.

[email protected]' Alıntı:
E-COLİ ,SALMONELLA ,TİFO ...HASTALIKLARI TEDAVİ EDİLEBİLİR ( GÜÇ DE OLSA ) HASTALIKLARDIR.
HIJYEN ,ÖZEN VE İLAÇLARI MEVCUTTUR.

Türker Dostum,

Herkese çeşitli hastalıkların teşhis ve tedavisi konularında yardımcı oluyorsun. Aslında benim düşünceme göre tüm güvercin besleyenlerin en büyük sorunu virüs hastalıklarıdır. Hatta sitemizde de birçok arkadaş bilmeden virus hastalıklarından dert yanmakta ve tedavi tavsiyesi istemektedir. Bu hastalıklardan korunmanın yegane yolu aşıdır. Tüm güvercin besleyenler kuşlarını aşılasa sorun kalmayacak. Hastalık geldikten sonra yapılabilecek birşey kalmıyor.
Bu yüzden ben, 'Haydi Kuşlarımızı Aşılatalım' haraketi başlatılması gerektiğini düşünüyorum. Ne dersin?

ÇOĞU ZAMAN BÜYÜK YAZARIM ! BU KONUDA ÖYLE BİR DURUM AĞABEYİM ÖNCE AŞI YAPTIRALIM KUŞLARIMIZA , AŞILAR SALMONELLA ,VEBA VE ÇİÇEK İÇİNDİR .
MANTAR,NEZLE,KOKSİDİYOZ,MEGABAKTER(KURGAN) ,E-COLİ,BARSAK KURDU İÇİN İLAÇ GEREKLİDİR.

ÇOK KUŞ BESLEMEK YERİNE SAĞLIKLI KUŞLAR BESLEMEK GEREKLİDİR.

VETERİNER HİZMETİ ACİLEN TÜRKİYE 'DE OLMALIDIR.

BİRKAÇ YIL SONRA BÖYLE GİDECEK OLURSA 1000 LERCE EVCİL VE YABANİ GÜVERCİN ,DİĞER KUŞLAR TELEF OLACAKTIR.

RONIDOZOL GİBİ İLAÇLAR TÜRKİYEDE ACİLEN SATIŞA SUNULMALIDIR.

AŞILAR ELDEN ELE DEĞİL DEVLET ELİ İLE BİZ GÜVERCİN SEVER VE BESLEYENLERE SIHHİ KOŞULLARDA ULAŞTIRILMALIDIR.

YABAN KUŞLARINI İSLAH ETMELİYİZ .SAĞLIKLI OLMALILAR .EĞER ONLAR SAĞLIKLI OLURSA EVCİL KUŞLARA HASTALIKLAR GELMEYECEKTİR.YABANİ GÜVERCİNLERİ DAHİ AŞILIYORUM..HERKES ÜZERİNE DÜŞEN VATANDAŞLIK GÖREVİNİ ÜSTLENMELİDİR.
PARA KAZANMAK UĞRUNA ; PAPAĞAN ,MUHABBET KUŞLARI,YURT DIŞINDAN (SINIRLARDAN ) ÇEŞİTLİ YOLLARLA GELEN GÜVERCİNLER , BİRÇOK HASTALIĞI DA TÜRKİYEYE SOKMUŞTUR..PARA KAZANMAK İÇİN DEĞDİMİ ACABA ?

ANNEM 70 YAŞIN ÜZERİNDE BABAM DA BESLERDİ GÜVERCİN .ANNEM ŞUNU SÖYLÜYOR..''BÖYLE GÜVERCİN Mİ BESLENİR OĞLUM ! BİR SÜRÜ İLAÇ ,AŞI ,DEZENFEKTAN,PREBİYOTİK (kefir ) ,vitaminler.....BABAN BÖYLE Mİ BESLİYORDU DİYOR GELİN DE SİZ ANLATIN ANNEME MİKROBU,BAKTERİ,VİRÜS Ü,...

VELHASILKELAM ; YA ADAM GİBİ BESLEYİN , YA DA ADAM GİBİ TERK EDİN BESLEMEYİ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri