Kuzgun ya da Karga Arıyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan semuel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 15K

semuel

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
hakan ismail
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Seçiniz
merhaba arkadaşlar satılık Kuzgun ya da Karga Arıyorum yavru olması çok iyi olur. yardımcı olursanız sevinirim.

Merhabalar,

Ben de yavru kuzgun ya da karga arıyorum. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

kuzgun veya karga altın benzeri esyaları toplayıp yuvasına tasır yavrudan yuvaya alıstırmak ıcın kullanılır. o amacla arıyosan sahıle yap yuvasını yada pıknık alanına.:)

hakkaten oyle bırsey varmı onun ıcınmı ıstıyorsunuz? ben bulabılırım sıze eger duzgun bı ıs ıcın kullancaksanız :=) parada ıstemez

ben de düşünüyorum da tam olarak ne özellikte olduğunu bilmiyorum eğer bana bildirirseniz sevinirim (: yani insanlara zarar verir mi nasıl eğitmem gerekir neyle beslemem gerek? eğer bilgi edinebillirsem son kararımı daha kolay verebilirm

acil karga arıyorum.kısmen eğitimli olması gerekiyor!

hem yabani bir hayvan arıyorsunuz, hem eğitimli olsun istiyorsunuz, hemde acil ????

Yakın zamanda bulursunuz emin olun :):)

Bu hayvanlar yabani hayvanlar beslenmesi uygun mu sizce.

Arayanlar ne amaçla aradıklarını yazabilirlermi?

bu bir filmde vardı adını tam olarak hatırlamıyorum ama kargayı eğitirsen altın toplama özelliği olduğunu biliyorum ama altının yanı sıra parlak taşıyabileceği herşeyi toplar.. eğer bunu uygulamaya döken varsa bilgi versinde bizde yapalım :D

kargalar her parlak seye ilği duyarlar. bunlar mücevherler yada parlak metaller şise parcaları falan ama birde yanan sigaralarda var kargalar bazen orman yangınlarına sebep olurlar. sönmeemiş sigarayı alırlar yuvalarına ucarlarken sigaranın atesinden zarar görüp sigarayı attıkalrında otların üstüne düşerse siğara yangına sebep olmuş olurlar xD

eğer değerli eşya toplamalar ıiçin istiyorsanız. dikkat edin evinizi yakmasınn xD

ATA SÖZÜ:= BESLE KARGAYI OYSUN GÖZÜNÜ....!!!

peki kuzgun ne işe yarıyor??? saygılar...

Burhan Özdemir

hedili23' Alıntı:
peki kuzgun ne işe yarıyor??? saygılar...

Burhan Özdemir

aynen kuzgun ne onu bile bilmiyorum du bi bakalım neymıs bu kuzgunn xD

palovit' Alıntı:
acil karga arıyorum.kısmen eğitimli olması gerekiyor!
Sabahları antende konser vermesi için arıyorsanız bizim burdakilerin üstüne yok,Konservatuar çıkışlıllar eğitimlilerde yani...

kuzgunla karga aynı değilmii ? nette nbaktım fotolarına aynı hemen hemen 1-2 farklılık var xD peki bunları arıyan arkadaşlar ne için arıyorlar ?

nedeni bellide sorun o eğitimi nasıl verdikleri (sonuçta karga yabani bi haycan) ??

KaDiR--' Alıntı:
nedeni bellide sorun o eğitimi nasıl verdikleri (sonuçta karga yabani bi haycan) ??

atmacalarda yabani hayvan ama egitiliyor xD bunların eğitimide atmaçalara benziyordur xD

gerekçemi ne kadar yeterli bulursunuz bilemem ama ben sevdiğim için ve iyi bir evcil hayvan sahibi olduğuma güvenerek kuzgun beslemek istiyorum..hatta eve tıkılmasın yemekten yemeye gelse bile olur, o derece :)

lenorecuervo' Alıntı:
gerekçemi ne kadar yeterli bulursunuz bilemem ama ben sevdiğim için ve iyi bir evcil hayvan sahibi olduğuma güvenerek kuzgun beslemek istiyorum..hatta eve tıkılmasın yemekten yemeye gelse bile olur, o derece :)

şakamı buu ? kameralar nerde söyle el sallıyalım.. :slm: :slm: :slm: :slm: :slm: :slm: :slm:

neden bu kadar anormal karşıladınız anlayamadım,yardımcı olabilecekseniz buyrun söyleyin söyleyeceğinizi..

karganın çok çeşidi var
kuzgunda garganın bir çeşidi
benim bildiğim karganın en büyük olan ırkı kuzgun sürü halinde gezmez dağlarda yaşar şehirlerde işi olmaz
yanlış biliyorda olabilirim

ama en iyi taklayı leş kargası atıyo tabanlı sert fişekli ::))

abıcım sen aramayı boş verde en ıyısı altın topluyolarmış ya bak şimdi sobalar pek yanmıyo en ıyısı sen bacaları ara boş ver kuzgunu kargayı nasılsa onlar altınları bacalara götürmüştür sen bacaları karıştır ama dıkkat et yabancı bacayı kurcalama yoksa başın agırır :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:

Geri