LEVAMİN 10 YARDIM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haşim ayvaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
haşim ayvaz
Meslek
FIRINCI
İlgi Alanı
Kediler
Arkadaşlar herkese saygı ve sevgiler aranıza trabzondan katıldım 1995 senesinde güvercin beslemeye başladım ve 2 yol besledikten sonra bırakmak zorunda kaldım şimdi tekrardan yaklaşık 6-7 aydır güvercinlerim var.sağlıkları konusunda sıkıntı içerisindeyim.şöyleki bulunduğum ilde (trabzon) veteriner arkadaşlar var burda adını duyduğum bir kaç ilacın adını söylediğimde duymadıklarını söylüyorlar bu ilaçları nereden rahat bulabilirim özellikle iç ve dış parazit ilaçaları bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.hangi ilaçalar daha etkili hangi ilaçlar güvenli bu konularda aydınlatıcı bilgilerinize ihtiyacım var değerli arkadaşlar

Öncelikle foruma hoşgeldiniz ,Haşim bey.Levamin 10 kuşlardaki bağırsak soluçanlarını düşürür.Altı ayda bir, tek günlük tedavi yeterlidir.Bunun dışındaki bilgileri, hastalıklar vede diğer bilgileri forumdan araştırarak öğrenebilirsiniz.İlaç kullanılmadanda güvercin beslenir, yeterki biz onlara yeterli besin ve bakımları yapalım, zorda kaldıkça malesef ilaç kullanıyoruz.Öncelikle kümes ortamınız havadar ve sağlıklı olursa hastalıklara daha az maruz kalırsınız.Hayırlı forumlar dilerim.

H.g. Haşim kardeşim..

öncelikle bilgileriniz için teşekkür ederim kümes konusunda aslında o kadar şanslı değilim neden diye sorarsanız balkonda bakıyordum evim tadilatta olduğu için çatıda (kiremitle beton arasında) tuğladan kümes yapmak zorunda kaldım geniş azda olsa güneş görüyor ama havalandırma konusunda sıkıntı var çatının her iki ucunda 50*50 kapaklar var onları açarak havalandırmayı sağlayabiliyorum ancak çatı değişecek zaten ama zaman alabilir yakın zamanda değişirse kümesin olduğubölümü açıkta bırakmayı düşünüyorum bakalım kısmetse

Geri