Limon KasAsı Lazım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sezai_855
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

sezai_855

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
sezai
Meslek
ögrenci
İlgi Alanı
sa bana limon kasası lazım izmirde oturuyorum limon kasası lazım izmirde nerde bulabilir im

bende izmirde oturuyorum. bir gün arabayla çıktım ve bütün manavları dolaştım. 3 ondan 5 beş bundan sağolsun manav arkadaşlar karşılıksız verdiler. böyle bir imkanın varsa arabayla dolaşabilirsin. eğer yoksa 3 5 arkadaşını toplayıp pazara gidip makul bir ücret karşılığında pazarcılardan alacaksın.

Hiç tavsıye etmem. Temizlemesi zordur, görüntüsü kötüdür vs..

Kendin veya marangoza gayet guzel yuvalıklar yaptırabılırsın.

marangozdan yaptırmak biraz maliyeti yüksek olmazmı benim salma kuzu damı benim yani alalım büyük

bencede kendin yap marangoza yaptırmann para vermenn manasaı yok ama manavlardan vs pazarlardan al bernce kirli olsada kazırsın temizlersin kendin yaparsan daha bi iyi güzel olur ama sen bilirsin cünk limon kasalarınn cogu starndarttır sen yaparsan ölcüsüyle durusuyla daha bi güzel olabilir :tamam: :tamam: :tamam:

bana limon kasası olsa daha güzel olur yani bana 5 tane lazım fazla deill araştıırcam o zmn

sen benim kumese bak bi. Oyle bısey yaptıramaz mısın? Çok para tutmazki. Limon kasası da neymıs yaa.. kuş pisler oyle yapısır kalır. Akar kokar. hıc tavsıye etmem.

o zmn sen kümesin fotosunu bir yere paylaş bakayım begenirsem bende öle yapayımm

ewt gördün ama benim yerim öle deil ben fotosunu koyayım sen bak o zmn

benim kuşlar

Ekli dosyalar

• SDC10261.webp
    SDC10261.webp
    215.1 KB · Görüntüleme: 966
Geri