Hüseyin BAŞOĞLAN
Moderatör
- Ad Soyad
- Hüseyin BAŞOĞLAN
- Meslek
- Yazılım-Tasarım
- İlgi Alanı
- Balıklar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
feyzikaya' Alıntı:gerçekten hoşuma giden bi ırk olmuştur hünkari. resimdekiler harika kuşlar ama biz değerini bilememişiz elin adamları bilmiş değerini yurt dışında çok değerli bu kuşlar ülkemizde kırılmış az sayıda kalmış saf olanı.
Hüseyin çok güzel bir konuya değinmişsin kardeşim,gerçektende ülkemizde bu problem bir türlü aşılmış durumda değil.Hünkarilerde yaşadığımız bu kabul edilmesi zor olayı daha bir çok başka ırklarımızdada yaşıyoruz.Mesela bunlardan biriside oynar ırkımızdır.Malesef bazı kişiler paranın gizemine kapılıp ,kendisinden kan edinmek iteyen kişileri,hele hele birde kümesine gelip ziyaret ettiklerinde adeta nasıl kaz gibi yolsam diye senin belirttiğin gibi 15katı fiyat istiyorlar.Şimdi birisi çıkıp bana burda diyebilir belki;sana ne kardeşim adamın kuşu üretmiş sahip olmuş.basoglanh' Alıntı:feyzikaya' Alıntı:gerçekten hoşuma giden bi ırk olmuştur hünkari. resimdekiler harika kuşlar ama biz değerini bilememişiz elin adamları bilmiş değerini yurt dışında çok değerli bu kuşlar ülkemizde kırılmış az sayıda kalmış saf olanı.
Katılmıyorum Feyzi arkadaşım yorumunu. Şöyle birşeyden bahsetmek isterim. Yaklaşık olarak 3 aydır sitemiz sayesinde Hollanda'dan Tanıştığım bir arkadaşla konuşuyorum msnde. Örnek verdi bana, bende örnek vereyim eklediğim resimdekiler burada almaya kalksanız hele hele sarı limoni olanları bir milyardan aşağı isteyeceklerini sanmıyorum. Sebebi ise Feyzi seninde dediğin gibi kıymetinin bilinmemesi. Hollandalı arkadaşımız önümüzdeki ayın 30'u gibi Türkiye'ye gelecek. Gelirkende resimdeki hünkariler gibi hatta daha iyi renk tonuna ve yapıya sahip orjinal balondonet hünkariler getirecek. Bir ve ya daha fazla çiftini ben alıcam. Fiyatı ise çift olarak sadece 30 Euro. Yani aradaki farka bakın 30 Euro nerede bir milyar nerede. Adamlar üretmişler dışarıda o kadar çokki artık alan satan yok. Aynı renkte hatta daha kötüleri ülkemizde nerdeyse 15 katı fiyatındalar.
feyzikaya' Alıntı:hüseyin ülkemizde sayısı az olduğu için fiyat durumu bu hale gelmiş olabilir mi?
Katılmıyorum Feyzi arkadaşım yorumunu. Şöyle birşeyden bahsetmek isterim. Yaklaşık olarak 3 aydır sitemiz sayesinde Hollanda'dan Tanıştığım bir arkadaşla konuşuyorum msnde. Örnek verdi bana, bende örnek vereyim eklediğim resimdekiler burada almaya kalksanız hele hele sarı limoni olanları bir milyardan aşağı isteyeceklerini sanmıyorum. Sebebi ise Feyzi seninde dediğin gibi kıymetinin bilinmemesi. Hollandalı arkadaşımız önümüzdeki ayın 30'u gibi Türkiye'ye gelecek. Gelirkende resimdeki hünkariler gibi hatta daha iyi renk tonuna ve yapıya sahip orjinal balondonet hünkariler getirecek. Bir ve ya daha fazla çiftini ben alıcam. Fiyatı ise çift olarak sadece 30 Euro. Yani aradaki farka bakın 30 Euro nerede bir milyar nerede. Adamlar üretmişler dışarıda o kadar çokki artık alan satan yok. Aynı renkte hatta daha kötüleri ülkemizde nerdeyse 15 katı fiyatındalar.
kosavali4545' Alıntı:Katılmıyorum Feyzi arkadaşım yorumunu. Şöyle birşeyden bahsetmek isterim. Yaklaşık olarak 3 aydır sitemiz sayesinde Hollanda'dan Tanıştığım bir arkadaşla konuşuyorum msnde. Örnek verdi bana, bende örnek vereyim eklediğim resimdekiler burada almaya kalksanız hele hele sarı limoni olanları bir milyardan aşağı isteyeceklerini sanmıyorum. Sebebi ise Feyzi seninde dediğin gibi kıymetinin bilinmemesi. Hollandalı arkadaşımız önümüzdeki ayın 30'u gibi Türkiye'ye gelecek. Gelirkende resimdeki hünkariler gibi hatta daha iyi renk tonuna ve yapıya sahip orjinal balondonet hünkariler getirecek. Bir ve ya daha fazla çiftini ben alıcam. Fiyatı ise çift olarak sadece 30 Euro. Yani aradaki farka bakın 30 Euro nerede bir milyar nerede. Adamlar üretmişler dışarıda o kadar çokki artık alan satan yok. Aynı renkte hatta daha kötüleri ülkemizde nerdeyse 15 katı fiyatındalar.
sizin ana ve babayı 30 euro ya alırsanız bende sizden 1çift yavrusundan almak isterim Allah nasip ederse size ulaşmak için msn mi ekliyorum. siz yavruları alnca satmak isterseniz bana mail atarmısınız[email protected]