Limoni Hünkariler, Hollanda Hünkari Resimleri Serdar Eryılma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hüseyin BAŞOĞLAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 61
  • Görüntüleme Görüntüleme 16K

Hüseyin BAŞOĞLAN

Moderatör
www.kuscular.org
Ad Soyad
Hüseyin BAŞOĞLAN
Meslek
Yazılım-Tasarım
İlgi Alanı
Balıklar
012.jpg

017.jpg

022.jpg

023.jpg

029.jpg

044.jpg

061.jpg

062.jpg

101.jpg

Paylaşım için çok teşekkür ederim maşallah bu kuşların güzelliği bakmaya değer...

Hünkariler harikalar maşallah,Allah nazarlardan korusun.

gerçekten hoşuma giden bi ırk olmuştur hünkari. resimdekiler harika kuşlar ama biz değerini bilememişiz elin adamları bilmiş değerini yurt dışında çok değerli bu kuşlar ülkemizde kırılmış az sayıda kalmış saf olanı.

feyzikaya' Alıntı:
gerçekten hoşuma giden bi ırk olmuştur hünkari. resimdekiler harika kuşlar ama biz değerini bilememişiz elin adamları bilmiş değerini yurt dışında çok değerli bu kuşlar ülkemizde kırılmış az sayıda kalmış saf olanı.

Katılmıyorum Feyzi arkadaşım yorumunu. Şöyle birşeyden bahsetmek isterim. Yaklaşık olarak 3 aydır sitemiz sayesinde Hollanda'dan Tanıştığım bir arkadaşla konuşuyorum msnde. Örnek verdi bana, bende örnek vereyim eklediğim resimdekiler burada almaya kalksanız hele hele sarı limoni olanları bir milyardan aşağı isteyeceklerini sanmıyorum. Sebebi ise Feyzi seninde dediğin gibi kıymetinin bilinmemesi. Hollandalı arkadaşımız önümüzdeki ayın 30'u gibi Türkiye'ye gelecek. Gelirkende resimdeki hünkariler gibi hatta daha iyi renk tonuna ve yapıya sahip orjinal balondonet hünkariler getirecek. Bir ve ya daha fazla çiftini ben alıcam. Fiyatı ise çift olarak sadece 30 Euro. Yani aradaki farka bakın 30 Euro nerede bir milyar nerede. Adamlar üretmişler dışarıda o kadar çokki artık alan satan yok. Aynı renkte hatta daha kötüleri ülkemizde nerdeyse 15 katı fiyatındalar.

basoglanh' Alıntı:
feyzikaya' Alıntı:

Katılmıyorum Feyzi arkadaşım yorumunu. Şöyle birşeyden bahsetmek isterim. Yaklaşık olarak 3 aydır sitemiz sayesinde Hollanda'dan Tanıştığım bir arkadaşla konuşuyorum msnde. Örnek verdi bana, bende örnek vereyim eklediğim resimdekiler burada almaya kalksanız hele hele sarı limoni olanları bir milyardan aşağı isteyeceklerini sanmıyorum. Sebebi ise Feyzi seninde dediğin gibi kıymetinin bilinmemesi. Hollandalı arkadaşımız önümüzdeki ayın 30'u gibi Türkiye'ye gelecek. Gelirkende resimdeki hünkariler gibi hatta daha iyi renk tonuna ve yapıya sahip orjinal balondonet hünkariler getirecek. Bir ve ya daha fazla çiftini ben alıcam. Fiyatı ise çift olarak sadece 30 Euro. Yani aradaki farka bakın 30 Euro nerede bir milyar nerede. Adamlar üretmişler dışarıda o kadar çokki artık alan satan yok. Aynı renkte hatta daha kötüleri ülkemizde nerdeyse 15 katı fiyatındalar.
Hüseyin çok güzel bir konuya değinmişsin kardeşim,gerçektende ülkemizde bu problem bir türlü aşılmış durumda değil.Hünkarilerde yaşadığımız bu kabul edilmesi zor olayı daha bir çok başka ırklarımızdada yaşıyoruz.Mesela bunlardan biriside oynar ırkımızdır.Malesef bazı kişiler paranın gizemine kapılıp ,kendisinden kan edinmek iteyen kişileri,hele hele birde kümesine gelip ziyaret ettiklerinde adeta nasıl kaz gibi yolsam diye senin belirttiğin gibi 15katı fiyat istiyorlar.Şimdi birisi çıkıp bana burda diyebilir belki;sana ne kardeşim adamın kuşu üretmiş sahip olmuş.
İsterse 20 katı fiyat ister.İşte ben bu mantığa ve düşünceye karşıyım ve kimsede bnu bana kabul ettiremez.Bu tür davranışlara devam ettiğimizde daha bir çok anadolu ırkımızı dışarıya kaptırıp daha sonra tekrar ithal etmeye başlarız.Ben burdan hollandadaki o gurbetçi vatandaşımızı cani gönülden kutluorum.İşte bu noktada gerçek kuşçularla kuş tüccarlarının ayrılmasının gerekli olduğuna inanıyorum.

yine çok güzel bir çalışma yapmışsın hüseyin.
nerde böyle bu kuşlar hollanda damı?türkiye de böyle düzgünleri yok galiba?
birde serdar bey i bize biraz tanıtırmısın?

serdar bey bende bursada oturuyorum ve bu hafta yeniden kuş beslemeye karar verdim bu tip kuşlar ilgimi cekti sizinlede görüşüp fikrinizi almak isterim uygunsa mail. adresim [email protected]

hüseyin ülkemizde sayısı az olduğu için fiyat durumu bu hale gelmiş olabilir mi?

feyzikaya' Alıntı:
hüseyin ülkemizde sayısı az olduğu için fiyat durumu bu hale gelmiş olabilir mi?

Aynen düşündüğün gibi Feyziciğim. :evet:

Çok güzel bakımlı sağlıklı orjinal kuşlar paylaşım için teşekkürler.

[No message]

iyi akşamlar hüseyin ustam bu dediginiz hünkariler geldiginde fotolarını görmek isterim. eger dediginiz gibi güzellerse sizden yavrularından birçift edinmek isterim. damızlık için

sizin ana ve babayı 30 euro ya alırsanız bende sizden 1çift yavrusundan almak isterim Allah nasip ederse size ulaşmak için msn mi ekliyorum. siz yavruları alnca satmak isterseniz bana mail atarmısınız[email protected]

kosavali4545' Alıntı:

sizin ana ve babayı 30 euro ya alırsanız bende sizden 1çift yavrusundan almak isterim Allah nasip ederse size ulaşmak için msn mi ekliyorum. siz yavruları alnca satmak isterseniz bana mail atarmısınız[email protected]

Selamlar. Koray bey benim gelme ihtimali malesef olmadı. Ulaşım sorununu çözemedik.

simdi bu kus ve benzerleri turkiye capinda bir milyarmi ???

ben bunların kral olanlarını gördüm görmeyenler cok şey kaybetmiş demektir postadan daha geniş ve ayni boyda gaga yok mükemmellik ötesi. yiğidi öldür hakkını yeme burdaki kuşlarda çok güzeller ufak tefek kusur olacak daha iyisi olan orda var burda var demicek cekicek kümesinde elinde buda bende var diyecek. birde ben 15 yılımı vereceğim bir soy oturtmak için catıma gelicek biri onu binliraya alıcak sattam ki.eger ona emek verildiyse siz onu tüccarda olsanız vermezsiniz ancak onun kırıklarını verirsiniz ve bu hep böyle olur. BENCE HÜNKARİLER GÜZEL

birde kuşa fiyat isteyene değil ne verildiğine bakacaksın.

kimse birde kimsenin kuşuna elinde daha isi yoksa mümkünse şurda bu burda bu fiyat demesin bence kişinin emeğine yazık etmezse zaten o parayı vermezler

Geri