Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arapların çok güzel allah hayırlı uçurmalar bol yavrular nasip etsin benim arabımda ortadaki kuşa çok benziyor kanadı kuyruğu uzun gaga göz yapısı tamamen aynı fotosunu en kısa zamanda paylaşacam bir karşılaştırma yapalım çünki çok benziyorlar henüz uçurup izlemek kısmet olmadı ama yerdeki hâlleri ikiz gibi hayırlı günler...
valla ustalarım.ben bursada adam gibi taklacı kuş zor gördüm gidiyoz alıyoz oyunlu diye bırakın oyunu kuş günde 2 takla zor atıyo hadi oyununuda geçtim.hayvanlar uçmuyo zorlayınca gittiler karşıya alıştılar artık kolayını buldular uçurunca direk oraya sinir hastası edecekler.bu yaz KIRIkkALE den kuş getirtcem bilenler bilir Kırıkkale Taklacılarını...
saygılarrr :heyo: :tamam:
arka arkaya msj yazdım Kusura bakmayında.Taklacı oyun kuşu denince benim aklıma saatlerce uçup bi türlü yere basamayan kuşlar geliyo.insanlar bu kuşları kıra kıra elimize düz uçan taklacı adlı kuşlar kaldı. :?
Hayır dostum senin tek düşücen bu olmasın ne kadar iyi taklacı besleyenler var hiç bi yere konmadan full sefer yapan kuşlar var hatta kuşçularda var düşüncen böyle olmasın her taklacı kuş oraya konuyo takla atmıyo deme yani saatlerce uçupta fişekleyen birsürü taklacımız var....
Asıl neden bedavaya kuş aramamızdan 10 liralık 20 liralık kuşlar tabiki öyle olur.Git kümesten al ver 400-500 lira bak nasıl oyunlu çıkıyor.Her şeyine mayer kuşlar var.Araştırmak lazım kardeş.