limonlar ve araplar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan fatih00
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 30
  • Görüntüleme Görüntüleme 8K

fatih00

Üye
Siteyi ziyaret et
:tamam:

Ekli dosyalar

• limon.webp
    limon.webp
    27 KB · Görüntüleme: 3,423
  • limonlar.webp
    limonlar.webp
    16.4 KB · Görüntüleme: 3,223
  • araplar.webp
    araplar.webp
    66.6 KB · Görüntüleme: 1,931
maşallah kostümleri güzel oyunlarını bilmem ama

Ah araplar hastayım şu kuşlara ya deli oluyorum ak burun ak tırnak olunca bakmaya doyamıyor insan...emeğine sağlık paylaşım için teşekkürler...

evet araplar güzeller,güzel oldukları gibide disiplinliler sanırım baksanıza ip gibi sıraya geçmişler.
:D

kuşların çok güzelmiş kardeş ben araplardan limonilerini daha çok beğendim oyuları nasıl bilmem inşallah bol ve sağlıkılı yavrular alırısın.

Oyunları da gerçekten güzel özellikle araplardan ortadakinin ve üstteki limonun.....

Bursalı Kral Kuşçu...

Maşallah araplar gerçekten çok hoşuma gitti. Tığ gibiler. Tüyü kadar hayrını görmen dileklerimle.

araplar gerçekten güzel maşallah

Kuşlarınız maşallah güzelmiş limoniler ayrıca güzel paylaşım için teşekkür.

kuşlar gerçekten güzel ve bakımlılar tüğünce hayrını gör nazar değmesin

saygılar

emre kalender

maşalah kuşlarınız çok güzellermiş inşallah oyunları da kendileri kadar iyidir

maaşallah maaşallah harika kuşlar. Umarım oyunlarıyla sizi memnun ediyolardır. Bol yavrulu sezonlar dilerim..

saygılar

sinan öztekin

arapların cok güzelmiş bizim buralarda böyle araplar kalmadı güle güle besle

Kütahya'ya yolun düşerse beklerim arkadaşım.Kuşların gerçekten çok güzel sana özel mesajda attım bir görüşelim seninle.

Kütahya kuşseverler derneği
Mirzabey yalçın...

arapların çok güzel allah hayırlı uçurmalar bol yavrular nasip etsin benim arabımda ortadaki kuşa çok benziyor kanadı kuyruğu uzun gaga göz yapısı tamamen aynı fotosunu en kısa zamanda paylaşacam bir karşılaştırma yapalım çünki çok benziyorlar henüz uçurup izlemek kısmet olmadı ama yerdeki hâlleri ikiz gibi hayırlı günler...

selamunaleykum kuslar mukenmel resimler icin tesekkur
saygilarla ferhat

kuşların hiç bi işe yaramas elin den cıkarrr

Maasallah fatih kardesim güzel kuslarin varmis ,güle güle besle ins.Umarim agiz tadiyla ucurur izlersin..

Saygilarimla...

Ahhh Tahir abi keşke dediğin gibi olsa artık kuş falan yok sansar girdi kümese:D

Ne sansarmış beee...

Gecmis olsun ,gene baslarsin insaallah...

Eyvallah saolasın abi bakıcaz artık düşünüyorum tekrar bakmayı bakalım günler ne gösterecek peki biletini aldınmı abi geliyomusun türkiyeye?

Öbür gün geliyorum ins. nasip olursa kurbanim..

Toprağım kuşlarının maşallahı var tüyü kadar ömürleri olsun inşallah.41 kere maşallah.
Saygılar.Orhangazili.

valla ustalarım.ben bursada adam gibi taklacı kuş zor gördüm gidiyoz alıyoz oyunlu diye bırakın oyunu kuş günde 2 takla zor atıyo hadi oyununuda geçtim.hayvanlar uçmuyo zorlayınca gittiler karşıya alıştılar artık kolayını buldular uçurunca direk oraya sinir hastası edecekler.bu yaz KIRIkkALE den kuş getirtcem bilenler bilir Kırıkkale Taklacılarını...
saygılarrr :heyo: :tamam:

arka arkaya msj yazdım Kusura bakmayında.Taklacı oyun kuşu denince benim aklıma saatlerce uçup bi türlü yere basamayan kuşlar geliyo.insanlar bu kuşları kıra kıra elimize düz uçan taklacı adlı kuşlar kaldı. :?

Hayır dostum senin tek düşücen bu olmasın ne kadar iyi taklacı besleyenler var hiç bi yere konmadan full sefer yapan kuşlar var hatta kuşçularda var düşüncen böyle olmasın her taklacı kuş oraya konuyo takla atmıyo deme yani saatlerce uçupta fişekleyen birsürü taklacımız var....

Asıl neden bedavaya kuş aramamızdan 10 liralık 20 liralık kuşlar tabiki öyle olur.Git kümesten al ver 400-500 lira bak nasıl oyunlu çıkıyor.Her şeyine mayer kuşlar var.Araştırmak lazım kardeş.

ar4aplar çok kaliteli oyunlarından şüphem yok güle güle besleyin

Geri