lüleburgaz babaeski kırklareli edirne pınarhisar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan nietczshe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

nietczshe

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
alper mest
Meslek
serbest meslek
İlgi Alanı
s.a arkadaşlar ben lüleburgazda yaşıyorum başlıkta yazdığım gibi civar illerden kısa gagalı ( filibe -japon )arıyorum varsa elinizde almak istiyorum satan arkadaşlar lütfen cvp yazsın:)

ben babaeskinin bir köyündenim ama burgaz mezatında bulabilirsiniz sanırım çünkü çok kuş çıkıyo ve çok çeşit var elbet bulursunuz birde festival yapılıyodu bu sene varmı bilmiyom ama orada kesinlikle bulursuz. bence

burgaz mezatına çok kuş çıkıyor dediğiniz gibi ama kısa gagalı kuş çıkmıyor bu kuşlardan lüleburgazda çok az kalmış belki dediğin gibi festivale çıkar sizde yok mu kısa gagalı filibelerden bu arada babaeskinin nadırlı ve karacaoğlan köylerinde akrabalarım var siz hangi köydensiniz

ben karacaoğlanın yanında taşağıl köyündenim isterseniz buyrun gelin ama bende kısa gagalı kuşlar yok yerli var biraz ve kostüm kuşları şebap filan var eklersen daha iyi konuşuruz. [email protected]

tamam kardeş ben seni ekledim msn de daha rahat konuşuruz kanvol benim mail adresim kabul edersin:)

ALPER senin aradığın kuşlar yani japon burgazda İLKER EFE 'de var.filibe de Alahattın'de bulabilirsin.
saygılar Ö,PAPATYA

Geri