LÜLEBURGAZ;DA 30 MAYIS.TA FESTİVALDE BULUŞALIM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kuşçu_özcan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Özcan PAPATYA
Meslek
İşçi
İlgi Alanı
Tüm trakyada güvercin ,kanarya ,muhabet kuşu,bıldırcn ,her türlü kanatlı ve kürklü hayvanların ve hayvan sevenlerin
buluştuğu festivalin 8insinde buluşalım
Her dalda gösteri ve yarışma yapılacak.Şartları ilerlemiş günlerde tekrar bildireceğim .
Tüm kuşçular davetlidr .festival yeri belediye kapalı pazar yerdir.
Belediye başkanımız EMİN HALEBAK'a şimdiden teşekür ederim katkılarından dolayı
HEPİNİZİ BEKLİYORUZ
Saygılarımla Ö PAPATYA

merhbalar mezat da olucakmı?

Lüleburgaz'da düzenlenen bir önceki festivali görmüştüm , çok iyi katılım vardı , mekan olarakta kapalı pazar alanı çok uygun, hem geniş hem düzenli ,kipa'nın arkası olduğundan sadece kuş severlerin değil sıradan halkında ilgisine ve merakına , mashar oluyor .. Trakya genelinden daha çok katılım oluyor ,birazda İstanbul ve civarından .. Geçen festivalde trakya makracıları , kostüm mardinler , bursa oynarları , süs güvercinleri, posta , ve bazı yabancı ırklardan bol bol kuş vardı , Kalite olarak çok güzel kuşlarına getirmişlerdi .. Ayrıca çeşitli stantlar açıkmıştı , yem aksesuğar , ilaç , vs .. Birkaç kategoridede yarışlar yapıldı kuşların kendi ırkları içinde öne çıkanlarına , ödüller diplamalar verili .. Bana göre birkaç ufak sorun vardı , bunlar aşırı gürültü , çevrenin aşırı kirletilmesi , ve oturup soluklanacak imkan azdı .. Bunun dışın da çok beğendim ben bir önce düzenlenen etkinliği .. Şimdiden hayırlı olsun diyorum emek verecek herkese şimdiden teşekkürediyorum .. selamlar .ŞEREF

Gecen yıldan doğan eksiklikleri zaten not almıştık.Buyıl bu eksiklikler giderilecektir,kanaryacılara daha geniş yer tasis edilecek ,yarışmaya katılacak kuşlar için daha geniş ortam vede gösteri için daha moder kafesler hepsi hazırlandı, davetliler ve halkımız ,daha nezih bir otamda oturup ,festivali izleye bilecekler
kanaryalar, güvercinler için ve diğer hayvanlar için çeşitli stanlarda mevcut olacak.
hepinizi bekliyoruz. L.BURGAZ'DAN Ö PAPATYA

Geldin gördüm ama hoşgeldin diyemedim ,1,5*1,5kafeslere değerli kuşları yerleştiriyordum ,sizinle ilginemedim özür borçluyum sayın arkadaşım .ama ödülleri aldın yerlilerde hayırlı olsun tekrar görüşelim siz şarköy deydiniz
yanlış hatırlıyrsam kusura bakma .Düğün telaşım varda

Özcan abi paylaşım için teşekkür ederim fakat şuradaki eksikliği bildirmek istiyorum biz cumartesi gecesi yapılan mezata gelemedik bizlerin beklentileri fotoğrafları cumartesi gecesinden başlıyarak görmek istiyoruz ayrıca yarışmada derece alan arkadaşları görmek istiyoruz kim hangi dalda birinci oldu bu dileklerimizi lüleburgaz derneğine iletirseniz kendi adıma memnun olurum

kuşçu_özcan' Alıntı:
Geldin gördüm ama hoşgeldin diyemedim ,1,5*1,5kafeslere değerli kuşları yerleştiriyordum ,sizinle ilginemedim özür borçluyum sayın arkadaşım .ama ödülleri aldın yerlilerde hayırlı olsun tekrar görüşelim siz şarköy deydiniz
yanlış hatırlıyrsam kusura bakma .Düğün telaşım varda
Rica ederim Özcan abi zaten burgaz kendi yerimiz gibi nejat abi ilgilendi bizlerle sağ olsun ben Tekirdağ merkezdeyim ödül işine gelince ben bir çift kuş götürdüm tepeli beyaz dalında 2.oldular bu organizasyonda emeği geçen herkeze teşekkür ediyorum Tekirdağ'dan sevgiler saygılar

Geri