LÜTFEN ACİL YARDIM !!!!!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MehmetAliBaştürk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Mehmet Ali Baştürk
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Eklem Bacaklılar
Abilerim güvercinlerde bit vardı kuş bakan salak bi abime güvenip bizimkiler sinek ilacı sıkalım dedilr bende olurmu öyle şey derken sıktılar kuşlar 2 hafta geçti kanatlarının altı sap sarı uçmak istemiyo 1 2 tanesi sıkılan yerde tüyler yok olmuş ve sap sarı derisi kabuk tutar gibi olmuş ne yapayım acilll lütfen

Canım genç kardeşlerim bu yazımıda sen ve senin gibi diğer genç kardeşlerim için yazıyorum lütfen hastahanelerin acil butonu gibi acil yazısını lütfen kullanmayın rica ediyorum kuşa sinek ilacı sıkanada aklı kadar kızıyorum kuşlarının hepsini temiz ve berrak suyla güzelce yıka kanat altları dahil ondan sonra deri merhemi sür 4-5 gün sonra hayvanlar rahatlar.Hayvanların üzerindeki At sineği ve biti ve dış paraziti kaybetmek için sıcak havalarda bahçene bir leğen koy Bayer firmasının parazit ilacı var leğene bir tatlı kaşığı koyup karıştırın onu içselerde hayvanlar için bir ziyanı yok onu kullanın ben 30-40 senedir kullanıyorum selamlar.

gencoahmet' Alıntı:
Canım genç kardeşlerim bu yazımıda sen ve senin gibi diğer genç kardeşlerim için yazıyorum lütfen hastahanelerin acil butonu gibi acil yazısını lütfen kullanmayın rica ediyorum kuşa sinek ilacı sıkanada aklı kadar kızıyorum kuşlarının hepsini temiz ve berrak suyla güzelce yıka kanat altları dahil ondan sonra deri merhemi sür 4-5 gün sonra hayvanlar rahatlar.Hayvanların üzerindeki At sineği ve biti ve dış paraziti kaybetmek için sıcak havalarda bahçene bir leğen koy Bayer firmasının parazit ilacı var leğene bir tatlı kaşığı koyup karıştırın onu içselerde hayvanlar için bir ziyanı yok onu kullanın ben 30-40 senedir kullanıyorum selamlar.
.

Uyarın için teşekkürler abicim ilacı nerden temin edebilirim

Kardesim bosver asid masidi ufak elma sirkesi koy banyo sularina yikansinlar bitmit endisen kalmaz. Ben cok yaptim bunu halende yapiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri