Lütfen bi bakarmısınız

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bağçeşme
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Gündüzcan Çetinkaya
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
Herkeze merhaba..
1 takım sütbeyaz güvercinim var ama erkek olanı siniyor ve dışarı attı pislikleri ishal şeklinde bunun gibi 5 kuşdaha kaybettim ne yapmam gerekior lütfen yardm edermisiniz please :hungur: :hungur:

İshal şeklinde başlayan onlarca hastalık var. Şimdi burada sana her şeyden anlayan biri edasıyla ilaç tavsiye etmek isterdim ama bence sen eğer kuşuna önem veriyorsan bir veterinere götür. Dışkı tahlili yaptır. Götürdüğün kuş muhtemelen yine ölecektir ama belki diğerlerini kurtarırsın. Kümesteki hasta görünümlü kuşarı hemen ayır ve içme sularına dezenfektan kat. Kolay gelsin.

izotonik serum
eczaneye sorarsan yardımcı olurlar
sonra
2 litre suyu kaynatıp
suya bir şişe serum kat eğer yem yemiyorlarsa
arı mamayı serumla lapa halinde yapıp enjektörle serum hortumuyla kuşun kurşağına mama bassın

benim uyguladığım budur isterseniz bir tane kuşunuzda dedeyin %75 çözüm bulabilirsiniz

GÜVERCİNLERDE İSHAL VAKALARINDA EN ETKİLİ İLAÇ TETRAMEZATİN DİR FAYDASINI GÖRÜRSÜNÜZ

baytiril en kalitelisi yumurtadan cıkan yenı yavruya ver iki gun sonra uçsun öle eklı bır ilac :) takla bile atar :)baytiril unutma

leeyukeen' Alıntı:
baytiril en kalitelisi yumurtadan cıkan yenı yavruya ver iki gun sonra uçsun öle eklı bır ilac :) takla bile atar :)baytiril unutma
Ben baytrili stres önlemede kullanıyorum ve çok faydasını görüyorum,ishal tedavisinde kullanıldığını duymamıştım,öğrendiğim iyi oldu.

leeyukeen' Alıntı:

arkadaşlar böyle körü körüne bir ilaca bağlanmayın lütfen bu iyi değil.aslında hiçbir ilaç iyi değil çok zorunda kalmadıkca.inanın doğal yollarla birçoğunu iyi edebilirsiniz.kuşlarınızı antibiotik bağımlısı yapmayın lütfen.
Her hastalığa baytrill iyi gelecek diye birşey yok.bir ara da bazı insanlar "thylon"mu ne öle bir ilaca bağlanmışlardı.ne hastalığı olursa olsun o ilcı verirdi sanki kutsal su veriyon bütün hastalıkları iyi ediyor. :hayir:

slm arkadaşlar lafım anlayana herkes agzına geleni söylüyor am işin aslına gelince biey yok ben ce boşkonuşmayalım bilende konuşuyor bilmeyende ben ilaca karşıyım kuşun canı neyki ilaç yedavisi görsün endogalı dogal olandır bence

Geri