Lütfen bi bakın

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Anonymous
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 712
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
A

Anonymous

Misafir
Benim bir mavi mardinim var kuşu yakaladım alıştırdım şuan yavrusu var yavrusuna kusunca uçuryor ama fişeklediğinde bi 10 - 15 arası takla atıyor kuş düz uçtuğundada takla atmıyor tek fişek yapınca atıyor bide kalkınca bu kuşun damarındamı takla var yoksa sıkamı girmiş

destruction1' Alıntı:
Benim bir mavi mardinim var kuşu yakaladım alıştırdım şuan yavrusu var yavrusuna kusunca uçuryor ama fişeklediğinde bi 10 - 15 arası takla atıyor kuş düz uçtuğundada takla atmıyor tek fişek yapınca atıyor bide kalkınca bu kuşun damarındamı takla var yoksa sıkamı girmiş

Merhaba,

melih zaten damarla sıka girmiş demek hemen hemen aynı yere geliyor mesela kuş takla vura vura sıka giriyor sen damarındamı takla var diyorsun damarında olmasa zaten takla vurmaz dönekler nasıl dönüyor damarından geldigi gibi ise buda öyledir kardeşim..

kuşun yavrularıda onun kadar takla atarmı

bu kuşun damarına baglı mesela kuşun yanına uçarken oyunlu kuş atar kuşu sökersen o takla atmayan kuş senin takla atan kuşunla uça uça o ne yaparsa aynsıını yaparak sökülecektir kuş ama damarında zaten varsa istesende atar istemesende yani tek uçsada atar..

eyvallah mustafa abi Bu arada istanbulun
neresinden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri