lütfen bilen varsa bi cevap versin..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ozkan49
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 792
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ozkan49

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
özkan günal
Meslek
elektrik
İlgi Alanı
Kediler
s.a abilerim kardeşlerim bende dişi miski var yanına erkek koyuyorum erkekle kavga yapıp kuduruyor ama dişi olduğuna eminim sizce neden böyle yapıyor kızmaları için kenevirde verıyorum ama tık yok cevap verırseniz sevinirim teşekkürler..

?????????????

tabi yapacaklar biraz sabret onlar kendilerine alışsınlar yapmayı keserler eş olurlar birde fazla küçük bir alana koyma :ckmk:

Herşey olması gerektiği gibi bir problem yok, sadece sabret zamanı gelince göreceksin.

sabredicez artık napalım cevaplarınız için teşekkürler

aynısı benimde başıma gelmişti ,br kaç gün sonra eş tutmuşlardı,beklemek en doğrusu..

benimde aklıma takılan 10 gün oldu beraber aynı yuvada olmaları tüy dökme dönemi olduğu için mi dişi isteksiz acaba

eşleştirmeye çalıştığın kuş yeni aldığın bir kuşsa ve sen almadan hemen öncesinde eşi varsa, kısa sürede eş tutmaması normal, dişi kuş erkek kuşa nazaran daha geç bir önceki eşini unutur, mevsimsel ve ortamsal olumsuzluklarda cabası tabiki,. Sana önerim, bu kuşları diğer kuşlardan ayrı olarak dışarıya sal yemle gezdir, ve akşam olunca da eşhanene geri kapat.. bir kaç gün içinde eşleşme olur.

peki bide öyle deniyim bakalım inş eşleşir teşekkür ederim çok sağolun :)

Kuşlarının daha erken kızmasını istiyosan karışık kanarya yemleri var içinde ufak nijerler ( kanaryalar için kızıştırıcı erken ötmesi için kullanılır ) var sadece nijer yada karışık kanarya yemi alıp verirsen daha erken kızar tabi ver dediysem günde 1 avuçtan az bişey.Başka kuşlarında varsa yavruya yumurtaya yatan onlara verme tekrardan kızmalarını sağlar yavru yeme düşmeden hemen yumurtlarlar.Benim tavsiyem iki kuşuda dışarı aç karnına salıp karışık kanarya yeminden yarım avuç hergün birkere vermen böylece daha çabuk kızarlar kenevirden daha etkili...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri