Lütfen biri tavsiyede buluna bilirmi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yasinfirat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

yasinfirat

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Yasin Firat
Meslek
Cnc
İlgi Alanı
Kediler
arkadaşlar yuvamda 4 takım kuş yumutada yatıyor 4 takımın 4 düde 3 er tane yumurtladı burdakilere sordum 3 taneye bakamazlar diyo malum kışda var sizde altlarından alıymmı 1 er tane yumurta ?

Bakıcın varsa alabilirsin , yoksa ve şu an üzerlerinde yatıyorlarsa bırak alma, 1 er tanesi bozuk çıkarsa veya bozulursa zaten folluktan atarlar, yumurtalar kırılmaya başladığında 3 er tane yavruları çıkarsa da, kuşların önlerine sürekli yemlik ve mineralli taş koy, 3 üne birden bakarlar, bakamadıkları olursa zaten ölür onu da alır atarsın. Ama öyle kesin dille bakamazlar demek yanlış olur. Benim kremlerim de 3 yumurta yapmışlardı 3 üde çıktı ve aynı boyda büyüdüler 2si erkek birisi dişi oldular..

yasinfirat' Alıntı:
arkadaşlar yuvamda 4 takım kuş yumutada yatıyor 4 takımın 4 düde 3 er tane yumurtladı burdakilere sordum 3 taneye bakamazlar diyo malum kışda var sizde altlarından alıymmı 1 er tane yumurta ?
bir seans da 3er tane yumurtlayana hiç rastlamadım aralıklarla yumurtladıysa bilemem yanlıslık olmasın

diyelimki çıkdı aynı kusların yumurtaları oldugundan eminmisiniz

KUMRUGİLLERDEN OLAN GÜVERCİN 2 ADET YUMURTA YAPAR.. :slm:

es olanların hepsi yumurtladı başka yumurtlcak yok :) zaten hepsinin folllugu belli :)

kuscu_marik' Alıntı:
yasinfirat' Alıntı:
bir seans da 3er tane yumurtlayana hiç rastlamadım aralıklarla yumurtladıysa bilemem yanlıslık olmasın

diyelimki çıkdı aynı kusların yumurtaları oldugundan eminmisiniz

aynen abı..burada bırcok kuscu var nadır olarak 3 yumurta yumurtlayan kuş denggelir arkadasın kuslarının masallahı var :)

kardesım sana tavsıye olarak sunu soyleyecegım tanıdıgın kuscu varsa kısır bir dişi al eşe vur altına sur yumurtaları ...4 yumurta fazladan oluyor kı o bıle fazla 1 çift kuş alırsan kısır hepsine ıkıser paylastırırsın...Bir tane nadır bulunan guvercın cesıdı var kısır olmadıgı halde altına hangı yumurtayı cıcıgı surersen sur bakıyor hemde cok guzel bakıyor ismini ögrenırsem sana mesaj atarım

Geri