Lütfen çok acil yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan byfors
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

byfors

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Mustafa Şahin
Meslek
Serbest.
İlgi Alanı
Kediler
Arkadaşlar profesyonel kuş besliyorum lakin başıma ilk defa gelen birşey var kuşlarda aşırı zayıflama durgunluk kanat çırpamama hali var birde diğer 1 kuşun gözünde birşey çıktı çok acil yardimlarinizi bekliyorum çok ölüm yaşadım..

RESİM ; http://www.yukleresim.com/image/li0

Canım kardeşim eline aldığında kuşunda bir hafifleşme ve durgunluk var ise biraz pahalıdır ama iyi gelir Rondizol , 4 ü miks,veya Belgovit poşet almanı tavsiye edicem gözünde çıkan olayıda Ornitap tablet ilk gün iki diğer günler de birer adet kullanmanı 5-6 adet ile geçer birde bulabilirsen hiprodoksi damlat 5-6 gün geçer ilaçlarıda Edirnekapı kuş pazarından veya Fatih Çarşambada Muammerde temin edebilirsin selamlarımla.

Abi birturlu bulamadım söylediğin ilaç isiminde ilaç yok karıştırdın sanırım lütfen acil yardımlarınızı bekliyorum ölümler çoğalıcak AHMET abi robdizol belgovit hiprodoksi diye bir ilaç yok o isimde abi yardımını bekliyorum birde fiyatları nedir abi bilgilendirebilirmisiniz rica ediyorum senden ??

Canım kardeşim hatırladığım kadarıyla bu yakada oturuyorsun ve ilaç isimleride doğru ve tedaviside doğru yarın değil ama cumartesi veya pazar günü müsaitim sana o ilaçları bulabilirim şu an arabada şöför yok ben çalışıyorum sana birazdan mail adresine veya E postana tel numaramı atıcam çaldır ben sana döreim selamlar.

Geri