lütfen yardım(acil!)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan htc06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

htc06

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
hatice hatice
Meslek
öğretmen
İlgi Alanı
Diğer
Yolda giderken yere düşmüş bir kuş yavrusu buldum güvercin yavrusu olduğunu düşünüyorum .Çevrede koyacak yüksek bi yer bulamadım veterinerde açık değildi kedi yer diye eve getirdim. Kursagı doluydu buldugumda.2 saat oldu acıkmıs mıdır bilmiyorum.Sürekli uyuyor :) dokununca gözlerini açabiliyo. Sarı tüyler azalmış, gri tüyleri çıkmaya başlamış.Cennet papaganı besliyorum ama güvercinler hakkında hiç bir bilgim yok .Şimdi küçük bir kutunun içinde duruyor.Balkonda mı durmalı evde mi bilemedim. Bu kuşu nasıl büyütebilirim,kaç günlüktür acaba nasıl beslemem gerekiyor? cevapları bekliyorum lütfen yardımcı olun.

Ekli dosyalar

• 20140726_194327.webp
    20140726_194327.webp
    155 KB · Görüntüleme: 1,737
Canım kardeşim duyarlı davranıp almışsın tahmin ediyorum 17-20 günlük yavru civciv yemini boza kıvamına getirip büyük 1 lik şırınga veya pompa yardımı ile beslemen veya etrafındaki kuşçulardan veya kuş derneklerinden yardım istemen en hayırlısı selamlar.

çok teşekkür ederim cevabınız için birazcık yedirmeye calıstım bugün :) yarın hemen sırınga alacagım. kuşçuya götürdüm ama yaşamaz bu ölür duvarın üstüne koyun felan dediler ilgilenmediler yani. yaşatabileceğimi umut ediyorum

buna civciv yemi al şırınganın ucunuda genişlet ıslat yemi öyle ver günde 4-5 kere yem ver yemi verdikten sonra suyunuda ver 1-2 haftaya kendi yem yer

Geri