Lutfen yardim edermisiniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Latif1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Latif1

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Mehmet latif
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Catida iki cift guvercin buldum yavrularida var(2 tanesi 5 gunluk 2 tanesi 20-25 gunluk) neleri yapman gerekiyor

Lutfen yardim edin

Yabani mi?

arada bi yem felan verebilirsin yapacağın bir şey yok.

Yabanidir büyük ihtimalle. Bişey yapmana gerek yok onlar herşeyi halleder. Karga, martı gibi hayvanlar kuşları rahatsız ederse onları kovalarsın. Kuşları fazla rahatsız etmemeye çalış. Ha birde resim çekebiliyorsan yavruların yumurtadaki hali, ilk çıkmış halleri, büyüme aşamasını felan resmedip bizimle paylaşabilirsen mutlu oluruz :)

Yabani degiller 1 kelebek diger 3 posta sanirim resimleri cekip koyarim

resinleri link olarak koydum

Sorun benden mi kaynaklı bilemiyorum ama. Resimler açılmıyor kardeşim. Msj yazarken altta "Eklenti Yüklemesi "yazıyor. Oradan "Gözat" a tıklıyarak koyabilirsin.

sende birşey yok windowslive üzerinden paylaşıldığı için göremiyoruz. upload etmesi lazım senin dediğin gibi.

Alt tarafta eklenti yüklemesi var oradan rahatça yükleyebilirsin resimleri.

YEM SU VER YETERLİ..

:utangac: pardon ıpod uzerinden koydugumdan sorun olustu ama ınrernetten benzer fotoları koyarım :utangac:

:utangac: pardon ıpod uzerinden koydugumdan sorun olustu ama ınrernetten benzer fotoları koyarım :utangac:

cıkan yere hotmail hesabınızla giriş yapınca fotografları görmeniz lazım bu arada 10 gunluk yavrunun kursagında buyuk taneler var bu neden olmus tur ve bi sorun olurmu

Geri