lütfen yardım edin kuş meselesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Anonymous
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
A

Anonymous

Misafir
KUŞLARIMI SALDIĞIMDA ÇATIYA KONUYORLAR.HAVALAR SICAK OLDUĞU İÇİN ÇATIDAKİ KURAKLIĞIN ALTINA GİRİYORLAR.AKŞAMA KADAR KURAKLIĞIN ALTINDA DURUYORLAR.BEN BU KUŞLARI NASIL ÇOK UÇURABİLİRİM. (LÜTFEN YARDIM EDİN?

sabah ve aksam ustu ac ucur gunes olmasin

Anlaşılan kuşların çatıya alışmışlar açda kovalasan tokda gene çatıya gidip yem için geri döneceklerdir bana göre
o kuşlara yapacak bişey yok kendi keyifleri isterse uçarlar..

kuşçuvolkan' Alıntı:
KUŞLARIMI SALDIĞIMDA ÇATIYA KONUYORLAR.HAVALAR SICAK OLDUĞU İÇİN ÇATIDAKİ KURAKLIĞIN ALTINA GİRİYORLAR.AKŞAMA KADAR KURAKLIĞIN ALTINDA DURUYORLAR.BEN BU KUŞLARI NASIL ÇOK UÇURABİLİRİM. (LÜTFEN YARDIM EDİN?
Hiç bir kuş sıçakta uçmaz.Sabah ve aksam üstü ucur.Bunu sürekli ve düzenli yaparsan kuşların ucmaya başlar.

Benim fikrim sadece akşam uçurman sabah uçurursan geri kapatamayıp yeniden oraya gidebilirler. Aynı şey benmde başıma geldi 1 1 buçuk haftakadar aç bi şekilde sadece akşamları dışarı çıkardım şu an memnunum kuşlardan.

2 gün kuş başına sadece 5-6 yem yiyecek kadar yem ver 3 gün kuşlar dama atınca sadece 2-3 yem at anında inerler kuşları sadece akşam kaparken yemle diğer zamanlarda yem verme 3. günden sonra azar azar yemlemeye başla

bak şimdi damlardan uçuran birilerinden gidip havada uzun süre uça bilen güvercinler alacksın sorun kalkacak veya hepsi satıp budapeşte sırp iran van tippler alacaksın güvercin uçurmak için zevk istiyorsan veya kelebek taklacı bunlardan besleyecen benimde senin gibi sorunun vardı hepsini sattım gittim budapeşte aldım ama bunları benden çaldılar her ney se memnun degilsen paraya kıyıp kalitli güvercin alcaksın ama damda uçuranlaradn pazardan alam sakın

aqalar peki kuşlarımı daha çok uçurmam için napmam lazım

kuşçuvolkan' Alıntı:
aqalar peki kuşlarımı daha çok uçurmam için napmam lazım
BU TÜR KONULAR ÇOK KUSLARINI UÇURABİLMEK İÇİN BASLIKLARI VE BENZER KONULARA YAPILAN YORUMLARI OKUYUP ÖGRENMEN BİLGİLENMEN GEREK BU SEKİL AKLA HER GELEN SEY İÇİN KONU AÇMANIZ GEREKMEZ AYRICA HİTAP SEKLİNEDE DİKKAT ET BUNU UYARI SAY BURADA AGA PASA YOK

KONU KİLİTLİ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri