Lütfen yardım edin .. (RESİMLİ)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mertsgnc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

mertsgnc

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
mert sgnc
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
Yavrunun birisi dün yürürken bugün adım atamaz hale gelmiş anlam veremedim...
Tam yürümeye çalışıyor geri oturuyor kalkmıyor ayağına baktım kırık felan yok olsa basamaz basıyo ama yan yan gidiyo doturuyo hemen saniyede lütfen yardım edin bi çare abilerim kardeşlerim... :hungur:

Ekli dosyalar

ayak tutulması olabilir..
salmonella hastalığının bu gibi belirtileri vardır... genel sağlık durumu nasıl acaba?

Canım kardeşim resimde göstermiş olduğun katran gibi dışkı ve kuşun hali E-Koli ve Salmonella ikisi bir arada tedavisi oldukça zor yani kuşların anne ve babasından gelme kalıtımsal kuşların anne ve babasına 4 ü mixs ve Belgovan hangisini bulabilirsen onun tedavi kürünü uygulaman gerekli saygılarımla.

Sayın Erhan bey Kuşlarda herhangi bir hastalık yoktur. Anne baba soylarıda dahil olmak üzere..
Dün iyidi bugün böyle bi görüntüyle karşılaştım ayağını inciltmiş olabilirmiki ? Yem istemede felan sorun yok sesi felanda iyi yani hasta görüntüsü vermiyor ancak hayvan yürüyemez oldu yürümeye çalışıyor topallayıp geri oturuyor kalkmıyor...
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sayın Ahmet Bey o görünen dışkı değil ıslanmış kömür tanesi ayağımdan gelmiş sanırım eriyen kar ıslatmış..
Salmonella hastalığı olduğunu sanmıyorum Düşüncemden ama yinede sizler benden iyi bilirsiniz...
Kuşta istek var yani yem yeme olsun yürümeye çalışma olsun dün yüreyen hayvan bugün yürüyemez oldu ayaklarını inceledim elime aldımı titreme oluyor gibime geldi ancak kırık yok bi çözüm bekliyorum ...

ayağı, kanadı tutulan veya dönbaş olan kuş, yer, içer ama bu onun hasta olduğu gerçeğini değiştirmez..
resimle veya anlattıklarınla sağlıklı bir sonuca varmak zor..
çevrende veteriner veya bu işlerden anlayan birileri varsa göster bence...

Hani dişi kuşlar yumurta felci geçirir yerinden kalkamazma aynı o şekil diyebilim ne yapabilirim başka

bu kuşa iyi bakılmamış 40 gunluk ama 25 gunluk gibi duruyo.taklacı üreteceksınız alıcaksın 2 takım kısır posta bak gör nasıl bakıyo 40 günlükken bunun biraz daha iyisi olur.

Aynen öyle mertcan çok geç büyüyorlar iyi bakım olmuyor ana babadan

Taklacı yanardönerle gök den çıkmalar

Geri