Lütfen yardım edin..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan delicem46
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

delicem46

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Cem Pakaydın
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
Arkadaşlar merhaba ya bişi dicem ama cok utanıyorum bu konuda =/ benim su anda tam 7 cift kusum var 2si mardin taklacı olmak üzere 14 tane yanı.. geri kalanlar kelebek ırkı guvercinlerdir.. benim sorunum kuşlar ucmuyor =S anlamadım yanı neden ucmadını.. salıyorum direk evımın yanındakı benım catımdan 5 - 6 metre yuksektekı catıya konuyorlar ve orda sabıt kalıyorlar.. bende bu zevkı tatmak istiyorum ya bu konudada biraz cahilim heralde acaba benım kuşlardamı iş yok ? yanı en kotu kuş bile şöle 1 2 tur atar dimi ?nolur yardım edın ya ben kumeste dursunlar die almadım ucup bana etraftakılere zevk versin die aldım..benım kuşlarda iş yoksa soleyınde ona gore kuş alayım
birde bunlara ilave 1çift bango alcam acaba etki eder mi ? onlara öncü olur mu ? yardımlarınız için teşekkürler..

mrb kardes.
ben sana bir oneri de buluncam umarim etkili olur.
bir kac tane torpil al kuslar karsi eve kondugun oraya atarak patlat.
benim kuslar bir ara kondu simdi korkudan direk kumese iniyorlar.
insallah basarili olur.
tabi kuslar onceden damizlik degil se ucarlar.
basarilar sana.

donekci fiko' Alıntı:
mrb kardes.
ben sana bir oneri de buluncam umarim etkili olur.
bir kac tane torpil al kuslar karsi eve kondugun oraya atarak patlat.
benim kuslar bir ara kondu simdi korkudan direk kumese iniyorlar.
insallah basarili olur.
tabi kuslar onceden damizlik degil se ucarlar.
basarilar sana.
güzel bi yöntem ama evde oturanlar falan var cıkıpta laf ederse kotu olur =) ben toprak falan atıyorum ama catısı biraz genis heralde arkaya kacıyorlar ne varsa o catıda anladım ya..
sorumu cahillige ver damızlık olup oolmadını anlama sansımız var mı ?

Kardeşim kuşlar yatık kuşlardır uzun süredir uçmadılarsa tutlmuşladır. Bence biraz zorla hayvanları uzun bi sopaya poşe bez tarzı bişiler bağla ve salla yada düdükçalmanı önerebilirim kuşları ürküt biraz uçsunlar , kanatları açılır diye tahmin ediyorum ama uğraş gerektirir biraz , yada elindeki o kşları sat , yeni kuş al ama alırken bildiğin uçuşlarını izleyebildiğin kuşlardan almanı tavsiye ederim.

S.A Arkadaşım ilk önce yapman gereken kuşların aç olmalı kümesi ilk açınca hepsini salmadan elinle atıp uçurmaya çalış eger uçmazlarsa bile aç olduklarından yerine ineceklerdir.Yerine indiklerinde ürkütmeden gezinsinler ara sıra doymayacak şekilde yem at kuşlar nerde rahat ederlerse orda olmak ister.Kuşlarını kapatcagın zaman kümeste doyur,1hafta falan bu şekilde devam edersen en azından karşıda degilde yerinde dururlar ve bu şekilde kanatları tutuk bile olsa yavaş yavaş uçmaya başlayabilirler umarım.

delicem46
Forum kurallarına göz atmanızı öneririm, her mesajınızda sizi uyarmak zorunda değiliz. Lütfen, yardım edin vs.. gibi konuyla alakasız başlık kullanmak yasaktır.
Bir dahaki sefere üyeliğiniz silinecektir.
-kilitli-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri