Lütfen Yardım Edin

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 06alper16
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 819
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

06alper16

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Alperen BOZKURT
Meslek
Ögrenci
İlgi Alanı
Kediler
Sa arkadaşlar şimdi bnm 1 çift dumanlım var erkegi çift bıyıklı,Dişisi Tek bıyıklı oyunlular yaklaşık 1 senedir yavru almak istiyorum 4 gün önce yavruları yumurtadan çıktı hiç bakmadım rahatsız etmek istemedim bugun ikisinide aldım 4 günlük yavruları inceledim dişi yavruların üstüne otururken resmen eziyor normalde hiç bir kuşum yavrusu bu kadar olmuyordu bunda aşırı derecede yavrularda yarıklar,yaralar var özellikle bi tanesinin kanadının arkası yarılmış içine kum dolmuş kürkan ile temizledim digerininde yaklaşık yarım cm cildi yüzülmüş anne babanın tırnaklarınımı kesssem yoksa bişey olmazmı kuşların sıhatleri yerinde yavruların ama çok yaraları kan yok anne babanın tırnaklarını kessem işe yararmı yoksa dursun bişey olmazmı , Şimdiden Teşekkürler...

İlk defa duyuyorum böyle bir şeyi kuşların yaptığına emin misin belki fare falan vardır.Kuşların yaptığına eminsen yuvayı temizle toprağı kaldır kuru ot koyabilirsin hafif oyuk yap veya hazır yavruluklardan koy.

yavrunun yaralarına bepanten pudra dök. yoksa anası üstüne pasınca göğsündeki tüyler yavruya yapışır yara iyice açılır

pudra hem kabuk bağlatır mikrop kapmasınıda engeller.eywallh

[arama][/arama]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri