Lütfen yardım edin! :(

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kuşçuibrahim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ibrahim uysal
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
arkadaşlar merhaba öncelikle konuyu yanlış yere açmış olabilirim yönetim abilerim kusuruma bakmasın. kuşuma ne olduğunu çözemiyorum lütfen yardımcı olun bi fikir verin çok zayıf ve sürekli büzülüyo bazende sesli nefes alıp veriyor :(

Ekli dosyalar

• IMG473.webp
    IMG473.webp
    658 KB · Görüntüleme: 1,293
  • IMG483.webp
    IMG483.webp
    782.6 KB · Görüntüleme: 1,231
  • IMG494.webp
    IMG494.webp
    1 MB · Görüntüleme: 1,305
  • IMG499.webp
    IMG499.webp
    760.5 KB · Görüntüleme: 1,327
  • IMG500.webp
    IMG500.webp
    816.6 KB · Görüntüleme: 1,375
idrarında her hengi bir anormallik yoksa büyük ihtimalle kuş tüye giremiyordur şu sıralar kuşlarda tülek zamanı siteyi biraz araştırıp gerekli vitaminleri ve ilaçları bula bilirsin kuşun göğüsündende arara tüylerini yolup tülege girmesine yardım ede bilirsin kuşlarına bol bol banyo suyu koyup güneşlendir kümesinide sürekli temiz tut düzenli yem ver bol şanslar inşallah iyileşir...

cevabınız için teşekkür ederim kakasında herhangi bi farklılık yok o normal peki bana kuşçunun birisi kanat ve kuyruk teleklerini maksla dedi sizce doğrumudur?

olabilir bir sakıncası olacagını düşünmüyorum :slm:

[email protected]' Alıntı:
kuşçuibrahim' Alıntı:
peki bi ilaç önerebilirmisiniz kuruma için?
ECZANEDEN *ALFOKSİL KAPSUL *

LİTREYE 1 KAPSUL 5 GÜN ,24 SAAT ARAYLA SABAHTAN -SABAHA VERİLMESİ UYGUN OLACAĞI KANAATINDAYIM

http://www.ilacpedia.com/alfoxil-kapsul
çok teşekkürler inşallah düzelir peki bunu diğer kuşların içmesinin bi sakıncası varmı yada 5litreye 5 kapsul atmanın =?

kuşçuibrahim' Alıntı:
kuşçuibrahim' Alıntı:

LİTREYE 1 KAPSUL 5 GÜN ,24 SAAT ARAYLA SABAHTAN -SABAHA VERİLMESİ UYGUN OLACAĞI KANAATINDAYIM

çok teşekkürler inşallah düzelir peki bunu diğer kuşların içmesinin bi sakıncası varmı yada 5litreye 5 kapsul atmanın =?
10 kuştan fazla yok bildiğim kadarı ile sende 1 LİTRE 1 KAPSUL SABAH İÇSİN HEPSİ SUYU DÖK BIRAKMA ÖNLERİNDE ..SULUĞU TEMİZLE VİTAMİNLİ SU ÖNLERİNDE AKŞAMA KADAR DURSUN ..NETİCEYİ GÖRELİM..7-10 GÜNDÜR BU TEDAVİ ..HAFTAYA BİR FOTO DAHA ÇEK BAKALIM GÖRELİM NETİCEYİ.. :tamam:

HERKES DE GÖRMÜŞ VE BU BİLGİLERDEN FAYDA SAĞLAMIŞ OLSUN..SENİN DE YARDIMLARIN İLE ..KOLAY GELSİN..

geçmiş olsun ( alfoksil kapsul temin edemezsen .LARGOPEN TOZ 2.9 TL ALABİLİRSİN :tamam: ) ÇEŞME SUYUNA İLAÇ KOYACAKSAN 24 SAAT DİNLENMİŞ OLMASI ÖNEMLİDİR..KAPAĞI AÇIK OLARAK .KLORSUZ OLMASI İÇİN.

kuşçuibrahim' Alıntı:
kuşçuibrahim' Alıntı:

10 kuştan fazla yok bildiğim kadarı ile sende 1 LİTRE 1 KAPSUL SABAH İÇSİN HEPSİ SUYU DÖK BIRAKMA ÖNLERİNDE ..SULUĞU TEMİZLE VİTAMİNLİ SU ÖNLERİNDE AKŞAMA KADAR DURSUN ..NETİCEYİ GÖRELİM..7-10 GÜNDÜR BU TEDAVİ ..HAFTAYA BİR FOTO DAHA ÇEK BAKALIM GÖRELİM NETİCEYİ.. :tamam:

HERKES DE GÖRMÜŞ VE BU BİLGİLERDEN FAYDA SAĞLAMIŞ OLSUN..SENİN DE YARDIMLARIN İLE ..KOLAY GELSİN..

geçmiş olsun ( alfoksil kapsul temin edemezsen .LARGOPEN TOZ 2.9 TL ALABİLİRSİN :tamam: ) ÇEŞME SUYUNA İLAÇ KOYACAKSAN 24 SAAT DİNLENMİŞ OLMASI ÖNEMLİDİR..KAPAĞI AÇIK OLARAK .KLORSUZ OLMASI İÇİN.

10tane vardı ama birini kediye kaptırdım maalesef 9tane kaldı bi denyeceğim çok teşekkürler inşallah ölmez :(

türker abi alfoksıl in kapsulü artık üretilmiyormuş tablet üretiliyorumş onu yerine bende largopen toz aldım o söylediğin ilaç bu mudur ? buysa kaç gün ve nasıl kullanılmalıdır?

Ekli dosyalar

• IMG504.webp
    IMG504.webp
    236.3 KB · Görüntüleme: 1,133
  • IMG502.webp
    IMG502.webp
    1 MB · Görüntüleme: 1,131
LİTREYE 1/2 YARIM ÇAY KAŞIĞI TOZ SABAH İÇSİNLER .AL ÖNLERİNDEN

GÜNDÜZ VİTAMİNLİ SU İÇSİNLER..BÖYLE 7-10 GÜN VERELİM HEPSİ İÇSİN..

BU ŞEKİLDE VERİRSEN , KLORSUZ SU KULLANIRSAN ...DÜZELECEKTİR..GÖRELİM.NETİCE HERKES İÇİN FAYDA SAĞLAMASI DİLEĞİMDİR.!

TEDAVİ E-COLİ-SALMONELLA BAZLIDIR.

bu konu kilitlenip silinmeyecekde hangısı silinecek yüzlercesi var arama yapıp okuyunuz olan baslıkdan surularınızı yöneltiniz bu bir uyarıdır uyarı amaclı bu tür soru ve baslıklarla alakalı onlarca baslıkda açıp uyardık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri