lütfen yardım edin

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan karahan1988
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
baran karahan
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
değerli üstatlar kuş yaşlı ondardın demeyin lütfen yardım. 13-14 yaşında mükemmel diyebileceğim bi damızlık taklacı güvercinim var. en son 7 ay önce yavru alındı sonrasında ne kadar denendi isede farklı dişilerle yok yumurta lak(boş) oluyor. lütfen yardım edin çok değerli bi damızlığımdır.
not: denenmiş dişiler önceden yavru alınmış dişilerdir .

Canım kardeşim hem yorum soruyorsun hemde cevabını kendin verdiğine göre site de boşuna yazışma kirliliğne sebeb olmana gerek yok benim yaşıma yakın kuştan daha ne erkeklik bekliyorsun tabiki yumurtaları hep boş çıkaçaktır selamlar.

bende 18 yıldır kuş beslerim. yardım ve paylaşım sitesi değilmi bura .yazı kirliliği niye olsun kaç yıldır üyeyim bir konuda yardım istedim hemen böylr ters cevaplar verilmez. el elden üstündür belki daha tecrübeli birine denk geldim burda. belki bi çaresi vardır diye. birşey yapılamaz mı kuş canlı çiftleşiyor kızıyorda .alamaz mıyız yavrusunu bi yolu yokmu

bende 18 yıldır kuş beslerim. yardım ve paylaşım sitesi değilmi bura .yazı kirliliği niye olsun kaç yıldır üyeyim bir konuda yardım istedim hemen böylr ters cevaplar verilmez. el elden üstündür belki daha tecrübeli birine denk geldim burda. belki bi çaresi vardır diye. birşey yapılamaz mı kuş canlı çiftleşiyor kızıyorda .alamaz mıyız yavrusunu bi yolu yokmu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri