Lütfen yardım edinnnnnnnnnnnn.............

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan muhammetatıf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Muhammed Atıf ARMUTCU
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
Arkadaslar,
1çift kuşum var.Yumurtladılar yumurta biraz darbe almıs birazcık eziklik var yumurtada ama yumurtanın içi akmadı cücük çıkarmı?
Birde benim bi kuşçu tanıdığım var 57 yaşında felan tanıdık kuş 2. yumurtayı yumurtlamadan yumurtaya yatmaz demisti benimkiler yattı erkek suanda yatıyo yumurtada 2.yumurtayı yumurtlamazmı dişi ?
Lütfen yardım edin.

Saygılarımla,
M.Atıf

MUHAMMED KIYAMET KOPMADI ..İMDAT LARA GEREK YOK..YUMURTA ÇATLAMIŞ .ÇIKARSA DA ALLAH DAN ,ÇIKMAZSA DA ALLAH DAN .

1 .YUMURTA ÜZERİNDE DURUR YUMURTAYI MÜDAFAA ADINA . O NU 37.5 oC YE YÜKSELTMEZ..2. YUMURTA GELİNCE ISITMAYA BAŞLAR 2. YUMURTADAN SONRA 17 GECE SONRA DA YAVRULAR ÇIKMAYA BAŞLAR.

HAYIRLISI OLSUN..

BAŞLIKLARDA CİDDİYET OLMALI MUHAMMED. AYRICA BOL ,GEREKSİZ KIRMIZI KULLANIMI YASAKTIR.KURALLARA UYALIM .UYMAYANLARI DA UYARALIM..SEVGİLERİMLE..

Öncelikle teşekkür ederim Türker amca...
Kırmızı kullanımı hakkında yasak olduğunu bilmiyordum öğrenmis oldum birdaha yapmamaya çalısırım...

Sadece cücük çıkarmı çıkmazmı onu öğrenmek istemistim bantlasam o çatlağı birsey olurmu çünki yumurta akmamıs daha içi dolu ?

Saygılarımla,
M.Atıf

hamur ya da çamur sür..

yumurtanın çatlak kısmına kuş boku sür yumurta bozuk ya da boş değilse çıkar
dün çıkan yavrularım var 2 yumurtada dediğin gibi çatlaktı
için rahat etmiosa çek yumurtaları erkekle dişiyi ayır bir süre dişi dinlensin sonra tekrar eşe atarsın sağlam yumurta alırsın

dişi kendisi çatlattı yumurtayı biraz önce baktım kırmış yumurtayı 2.yumurtayı daha bırakmadı anlamadım...

Saygılarımla,
M.Atıf

ilk yumurtayı ne zaman bıraktı?

Re:yumurta kırıldı ..

kuşları fazla rahatsız etmemeli ..

2. yumurtayıda bıraktı az önce insallah 2. yede birsey yapmaz yoksa yavru alamıycam :( :hungur: :hayir:

Saygılarımla,
M.Atıf

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri