lütfen yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bora83
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

bora83

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
bora özkaya
Meslek
öğretmen
İlgi Alanı
Kediler
11427.jpg

merhabalar resımdekı yavru kus bana hedıye olarak geldı geldıgındede halsızdı ama az cok yem yıyordu son 3-4 gundur ise pek yem yemıyor kendım civciv yemıyle mama yapıp verıyorum.Acaba ne yapmalyım hastalıgı nedır?kus ta ıshal fılan yok sadece ıstahsız ve halsız...lütfen yardım

Mamayı biraz sıvısı bol ılık verin mamadan sonra kursağı kontrol edin ve bir müddet sonra yine sıvı takviyesi yapın mama kuruyor kursakta aman dikkat .
Ekstra olarak balık yağı tavsiye edebilirim varsa yavr haplarından takviye amaçlı olailir

selamlar. yavru kuşlar genelde yuva değiştirdiğinde bu tür sıkıntılar olmakta.. hayvan hasta olmasada yem yemiyo su içmiyo.kümese alışmaya başladığında normale dönüyo herşey. tabi dikkat etmek lazım halsiz kaldığından hastalık kapma olasılığı yükseliyo.

slm bende dun kaybettım mısjkımı zannımca kuruma hastalıgına yakalanmıs ne yapsam olmadı ınsallah sen kurtarırsın saygılarımla

valla genelde mamayı sulu verıyom ama hıc yem su yıyıp içtıgını görmedım ne yapcgımıda bılmıyom kendım bakmaya calısyorum ins duzelır tevsıyelerınızı beklıyorum

Geri