Lütfen yardım...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan JeanLoup
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 484

JeanLoup

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ErdeM KULA
Meslek
ÖGrenci
İlgi Alanı
Kediler
Tanıdık Birinden 1 çift kuş aldım aldıgımda altlarında 3 haftalık yavru vardı..onları besliyolardı onun dışında 2 yumurta vardı yumurtalar kırıldı daha almadan fakat o gün yavrularıyla birlikte aldım geldim miski ve sabuni kablarıyla birlikte aldım ama anne baba yavrulardan çok uzakta duruyorlar yanlarına gitmiyolar yavrular daha yem bile yiyemiyor..Neden böle oluyor benim ne yapmam gereklii..

TEşekkürler şimdiden..

Yuva değiştiği için bakmıyorlardır, ama siz yine de ana babayla aynı yuvalığa yavrularıda koyun alışınca bakabilir..

Bugün ikince günlerine gircekler paso yavrulardan ayrı duruyorlar yavrular 3 haftalık İşten keldim bu saatte çıktım kümese yavrular yerde anaları babaları da ayrı biyerde yuvalarınada arabım girmiş...Ben nasıl besleyebilirim onlarıı yardım lütfen ..

Küçük bir yer varsa eşledigin kuşları ya da buna benzer anne babaları koy yavrularla aynı yere yem su da olsun istesede istemesede mecburen bakacaktır.

MADEM Kİ TANIDIK GERİ GÖTÜR .YAVRULAR BÜYÜYÜNCE ALIRSIN.GECE 23- 00oo gibi eve geliyorsun yavrulara bir de bakmayı düşünüyorsun. senin kendine ayıracak vaktin yok ki. İŞE GİDERKEN ONLARI DA MI GÖTÜRECEKSİN.

teşekkürler taner abi güzel fikir öyle yapıcam evet varr..23 te yanlarına geldim ama akşam 5 e kadar onlarlaydım..Bİlmedenn Konuşmayalım lütfen.

[email protected]' Alıntı:
MADEM Kİ TANIDIK GERİ GÖTÜR .YAVRULAR BÜYÜYÜNCE ALIRSIN.GECE 23- 00oo gibi eve geliyorsun yavrulara bir de bakmayı düşünüyorsun. senin kendine ayıracak vaktin yok ki. İŞE GİDERKEN ONLARI DA MI GÖTÜRECEKSİN.

:S gayet on yargılı bır cvp olmus zıra ben sızın bu forumlardakı cok bılmiş tavırlarınızdan sahsım adına rasız oluyorum arkadas kacta yanlarına gıttıgını solemıs kacta ayrıldıgını solememıs zıra kendısınnde dedıgı gıbı saat 5 te ıse gıdıyormus yanı gunde 6 saat çalışıyor bilp bilmeden bole yargılayıcı tavırlarınız hiç hoş deil saygılarımla.

Geri