lütfen yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ibr84
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

ibr84

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ibrahim karacan
Meslek
kuşçu
İlgi Alanı
Kediler
4 yaşında dişi bi kuşum var. kuşum da zayıflama mevcut kuruma gibi diyebiliriz. hayvanın çatı dediğimiz bölgesinde yanı poposunda sertlik var yumurta şeklinde burada ur oluştu zannediyorum yada yanılıyorum ayrıca hayvan dışkısını yaparken zorlanıyor gibi (bu oluşumdan kaynaklanıyor diye tahmin ediyorum) ve dışkısı da poposunun etrafına yapışıyor dışkının rengi ve kıvamı normal

bir çözüm önerir misiniz ne yapabilir nasıl bir tedavi uygulayabilirim.

Canım kardeşim kuşun eşinden ayrılmış ve küsmüşte olabilir yani eline aldığında çatın yakınındaki sertlik ur olmayabilirde bir 2lik şırınganın içine biraz çiçek veya zeytinyağı çek 1 yazan yerine kadar ucuna da bildiğimiz meyve suyu pipeti tak gagayı kırmadan açıp hayvanın gursağına boşalt hayvanı da ayrı bir taşıma veya salmaya al altına gazete kağıdı ser yumurta yapmağa çalışmış yapamamış veya barsaklarda kurt kese yapmış olabilir hayvanın karın altından birkaç tane tüy gursağın oradan 5-6 tane tüy yol kuyruklarını makassla tam ortadan kes ve gözlemlemeni tavsiye edicem selamlar.

1) zimax toz (14 lira ) ya da largopen 250 (3 lira ) dinlenmiş klorsuz su 3 litreye - 1 çay kaşığı
2) sanasol vitamin şurup (3 lira ) 1 kapak ( 4ml (cc) )
3) flagyl serum setsiz 0.05 lik ( 3.10 lira ) 15 ml (cc ) )şırınga iğnesiyle çekilir...
4) ercefuryl kapsul ( 2.90 lira ) 1 kapsulün iç tozu
5)zolax kapsul (12 lira ) 1 kapsul
6)pyeloseptyl kapsul 50mg/30kapsul - 1 kapsul

5 GÜN * HER GÜN TAZE HAZIRLANIR...
.
.............................................................
TÜM KANATLI HAYVAN VE TÜM HASTALIKLARI TEK İLAÇ İLE ÇÖZÜMLÜDÜR...
...................................................................

HER ECZANEDE BULUNUR . SAHTELERİ DE YOKTUR. ( 1995-2014 ARASI ÇALIŞMALARIMIN SONUCUDUR.) *

NE HASTALIĞI OLUR İSE OLSUN ..BU KARIŞIM .

Geri