LÜTFEN YARDIM :(

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan nzlgkc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
  • Etiketler Etiketler
    güvercin

nzlgkc

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
nazlı kara
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Öncelikle herkese merhabalar
Ben sokakta hasta bir güvercin buldum ve onu iyileştirmeye çalışıyorum. veterinere götürdüğümde alt kısmı dışkısından dolayı kapanmıştı temizlediler ve ishal olduğunu bir kaç gündür böyle olduğu için zayıfladığını eğer ilaçlar düzgün verilirse iyileşeceğini söylediler. Suyuna karıştırdığım bir ilacı var bide veteriner ilaç verdi onu sabah akşam iki damla vermemi söyledi. Yaklaşık 4 gün oldu başını kaldıramıyordu bile ama şimdi kendini toparladı biraz. kendi yemeğini yemeye ve suyunu içmeye başladı ancak hala uçamıyor ve kilo alamadığını düşünüyorum. Göğüs kemiği hala ele geliyor. bugün fark ettiğim bir şeyde üstünde at sineği ve parazit olduğu bundan temizlemem için en zararsız yöntem nedir? Blotic diye bir ilaç okudum sitede ama zararlı olabilirmiş. Yorumlarınızı merakla bekliyorum. Umarım bu küçük paytak beyefendiyi tekrar sağlığına kavuşturabiliriz. Saygılarımla. :)

Haşere temizliği için blotic idealdir ancak dikkatli kullanmanız gerekiyor güvercinin kafasını kesinlikle ama kesinlikle suya sokmayacaksınız. Bloticin üzerinde yazan kullanma oranına göre karışımı hazırlayın. Şimdiden geçmiş olsun. Kuşu bloticli suya soktuktan sonra ayaklarını 1-2 gün yere vuracaktır bu gayet doğal bir durum heyecanlanmayın. Güvercinin üzerinde ki haşereler anında ölmeye başlayacaklardır göreceksiniz.

AT SİNEĞİ.webp

--- Mesaj güncellendi ---
1 litre suya 1 ml * blotic böcek ilacı * konması idealdir.! * **

Geri