LÜTFEN YARDIMCI OLUN ACİL!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ayberk_age
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 892

ayberk_age

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
cafi cengiz
Meslek
aynasız
İlgi Alanı
Kediler
BEN 2 GÜN ÖNCE 3 KUŞ ALDIM 1 KAPLAMA,1 MİSKİ,1 ŞEBAB AMA KUSLARDAN BİRİ İSHAL ÇIKTI TOZLAR KULLANDIM,VETERİNERE GÖTÜRDÜM,PİRİNÇ VERDİM AMA YOK İSHAL DURMUYOR,BANA ÖNEREBİLECEĞİNİZ BİR İLAÇ VAR MI,AYRICA BEN BUNUN TUZ EKSİKLİĞİNDEN OLACAGINI DÜŞÜNÜYORUM AMA TUZ EKSİKLİĞİNİN NASIL GİDERİLECEĞİNİ BİLMİYORUM,Bİ DE 3 KUS UÇURULABİLİR Mİ ??
TEŞEKKÜRLER

ayberk_age' Alıntı:
BEN 2 GÜN ÖNCE 3 KUŞ ALDIM 1 KAPLAMA,1 MİSKİ,1 ŞEBAB AMA KUSLARDAN BİRİ İSHAL ÇIKTI TOZLAR KULLANDIM,VETERİNERE GÖTÜRDÜM,PİRİNÇ VERDİM AMA YOK İSHAL DURMUYOR,BANA ÖNEREBİLECEĞİNİZ BİR İLAÇ VAR MI,AYRICA BEN BUNUN TUZ EKSİKLİĞİNDEN OLACAGINI DÜŞÜNÜYORUM AMA TUZ EKSİKLİĞİNİN NASIL GİDERİLECEĞİNİ BİLMİYORUM,Bİ DE 3 KUS UÇURULABİLİR Mİ ??
TEŞEKKÜRLER

Ayberk bey geçmiş olsun acil şifalar dilerim,

Pirinç vermeye devam edin Tetramezitan toz bu ilacı 2 lt suya yarım ölçek suyu çalkalayarak uygulayınız.İalç ismi yazmamaya gayret gösteriyorum fakat bu yip durumlarda kuşlara acıyorum yinede yazıyorum.

Tuzdan kesinlikle uzak durunuz heleki jisal dönemlerinde Tuz insanı susattığı gibi kuşuda aşırı susatır ve hisal devam eder şu satılan girit taşlarınıda hiç tavsiye etmem kuşlarda bağımlılık yaratmakta ve hisalin başlıca sebebini teşkil etmektedir!Kuşların bu aşırı tuz takviyesi ile üretilmiş yapay taşları kullanmayınız kuşlarınız gerekli tuz ihtiyacını topraktan karşılamaktadır.Kullanmanızı tavsiye edebileceğim öğütüm kumu tatlı su kumu ocak kumu nehir kumu olabilir bunları tavsiye ederim ve sürekli kuşlarınızı gezdirdiğiniz alana farklı topraklar dökünüz killi,çakıllı,deniz kumu''az''.Farklı alanlardan toprakları kuşlarımıza sunmamız gerektiğini düşünüyorum kuşlar her gün
aynı toprağı yemekten bıkar ve farklı bölgelere konmaya gitmeye başlar bu kümes önün deki toprağın kuşlar için artık bayatlaması anlamına gelmektedir ve kuş farklı bir besin arar ve kümesten uzak yerlerde ki topraklı alanları bu yüzden tercih eder.Kümes önlerin deki toprağı faklılaştırınız.Eski kerpiç evlerin topraklarından bulabilirseniz tuğla büyüklüğünde bunları kümes çevresine koyabilirsiniz bu kerpiç toprağın üstüne tuzlanmış su dökebilirsiniz kuş burdan tuz ihtiyacını giderir.Bilgimce yardımcı olmaya çalıştım tekrardan geçmiş olsun sağlıklı kümesler dilerim.

arkadaşlar dün yazdığım kusun hali biraz daha coştu ne olur bana yardımcı olun allah rızası için
kus yem yiyo yemden kesilmedi çok iştahlı ama ilk günkü neşesi yok artık dışkısının rengi hem sulu hem beyaz ne olur yardımcı olun bana bunun için ilaç satıcak varsa normal fiyatından biraz fazla bile veririm yardımcı olun allah rızası için :hungur:

kuşlar için satılan casamolin toz var, ishal için kullanılıyo, tavsiyem yem olarak bugday ve pirinc kullan, 2 litre suya bir tatlı kaşığı elma sirkesi koy, geçmiş olsun.

Hadi diyeli
m burda kendi sorunuzunu çözdünüz. Başkası girdi onunda sizin yaşadığınız soruna benzer bir sorunu var. O kişidemi konu açarak aynı sizin sorunuz gibi soru sorsun veya arama yaparak bu soruna bu konuyamı ulaşsın. Bana göre aynı sorun burada çözülmüş ise arama yaparak bu konuya ulaşması mantıklı. Kullanıcının bu konuya ulaşması içinde arama yapması lağzım ama aramada gidipte "LÜTFEN YARDIMCI OLUN ACİL!!!" olarak birşey aratamazki.. Lütfen konu başlıklarını sorununuza uygun bir şekilde giriniz. "LÜTFEN YARDIMCI OLUN ACİL!!!" olarak açtığınız bir başlığa giripte çok acilmiş diye cevap yazan olmaz. Umarım beni yanlış anlamazsınız.
Saygılarımla.
Hüseyin BAŞOĞLAN

haklısınz ama kusra bakmayın biraz telaşandım kus için acil yardım amacıyla yazmıştım :evet:

sorununuzu yazarsanız
örn:Kuşumun karnı ağrıyor (çok acil)
sonra parantez içinde aciliyetini belirtirsiniz.
bence bu daha uygun olur.

Geri