Lütfen yardımcı olun... Resimli

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
G

Guest

Misafir
Benim bursalı bir erkeğim var cok korkakdır kendisi son 2 günden beri hayvan düştü afallamaya başladı yürüyecek hali bile yok cok kalıplıydı elime bi aldım şimdi tek elime bile sığıyor ağzında hırıltı var ve biraz acık ağzı hic yemek yemiyor bugün şırıngayla ağzına yem takviyesi yaptım ama hayvan hala çok halsiz , tüye girdi desem ben hic böyle tüye giren bi kuş görmedim tüye girse bile yem yemesi gerekmezmi ... hiç yemiyor arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim.

Ekli dosyalar

• SL371278.webp
    SL371278.webp
    1.6 MB · Görüntüleme: 1,532
  • SL371281.webp
    SL371281.webp
    1.9 MB · Görüntüleme: 1,417
Kurumaya girmiş olabilir kardeş. Eğer girdiyse nasıll geçiyor bilmiyorum abilere sor birde balık yağı ver iyi gelebilir benimkilere çook iyi geliyor.

kardeşim kuş hastalanmış çok geç olmadan vitamin,ilaç takviyesi yapılması lazım ilaç olarak tetrayı öneririm 250mg lardan al kapsül zaten gagasını aç ve hapı iyicene içine kadar itir =) ilk gördüğünde hap büyük gelcek ama kapsül hemen kayıyor ama dediğim gibi iyicene it içeri birde diline dikat et katlanmısın bişi olmasın =) dilinin üstünden iyicene içeri it =) sonra şırıngayla su bas kendini toplar zaten o birde gördüğüm kadarıyla çatıda bakıyorsunuz taş fln yiyemez=) o yüzden yere kum at yada yemlik gibi bir şeyin içine koy kumda yesin;)

Kuş kurumaya kardeşim.ßunu önLemn için minareL aLıcaksın yemciden birde baLık yaqı hee emirin dediqi qbi tetrada oLur ama bnce qrek yok.kuşLar şimdi tüyde oLduqu için savunmasız qbiLer suLarına eLma sirkesi koy 5 Litreye 2 ymek kaşıqı hem kuşLarın baqşıkLıqını qçLendirir.Hmde tüyLerin daha ii ve parLak çıkmasını saqLar.hadi kaL saqLıcakLa..

Konu kilitli.
Anlamsız konu başlığı kullanılan konular silinecektir diye defalarca belirttik.

usher_00' Alıntı:
Kuş kurumaya kardeşim.ßunu önLemn için minareL aLıcaksın yemciden birde baLık yaqı hee emirin dediqi qbi tetrada oLur ama bnce qrek yok.kuşLar şimdi tüyde oLduqu için savunmasız qbiLer suLarına eLma sirkesi koy 5 Litreye 2 ymek kaşıqı hem kuşLarın baqşıkLıqını qçLendirir.Hmde tüyLerin daha ii ve parLak çıkmasını saqLar.hadi kaL saqLıcakLa..

Bu mesajı yazan vatandaşta uyarılara rağmen bu tür msn.chat türü mesajlar yazdığı için uzaklaştırıldı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri