Lütfen yardımm.. .s.s

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Anonymous
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
A

Anonymous

Misafir
Herkese hayırlı akşamlar konuya gireyim abilerim kardeşlerim... Benim Sabunilerin yavruları var. Araplarında yumurtası, araplar yumurtaya yatıyo, sabunilerde yavruya bakıyo 15.16 gün geçti bi baktım dişi arap sabunilerin yavruya yatıyo falan ,erkek arab yumuratya yatıyodu böyle 3.4 gün geçti dişi arap hiç yumurtaya yatmadı ve sabunilerin yavruya kusmaya başladı erkek arabta napsın oda yumurtaya yatmadı yeter dedi.. 3 gün bekledim yumurtaya yatan yok kırdım bozulmuştu :S şuan erkek arab aşırı kızgın yumurta istiyo, Dişi arap sabinilerin yavruların üstünde, erkek ve sabuni dişi , dişi araba saldırmıyolar onlarda yavrularına baktını biliyolar erkek arab giriyo direk dövüyolar işin ilginç noktası bugün yavruların arasında yumurta gördüm dişi sabuniyemi yoksa dişi arabamı ayit buda bi soru nabıcam off yardım arkadaşlar :hayir:

Güzel kardeşim biraz önce konun kilitlenmiş anlamsız konu başlığın nedeniyle. Daha öncesinde defalarca söylenmiş bu tür başlıklar açmayın diye, inadına mı açıyorsunuz acil yardım-önemli-lütfen yardım vb. konu başlıklarını.
Size son kez yazıyorum.
Sorununuz ile alakalı olarak yukarıdan arama yapın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri