havacı
Üye
- Ad Soyad
- Mahir ÇAKIR.
- Meslek
- HAVACI
- İlgi Alanı
- Kuşlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
isteyen oldukca verıyorum abi sıkıntı yok allahıma cok sukur saygıLar Ayhanhavacı' Alıntı:SEVGİLİ VE DEĞERLİ ARKADAŞLARIM.
BUNLAR ESKİ KUŞLARIMDAN YENİ YAVRULARIM İNANIN BUNLARDAN DAHA GÜZELLER.
ALLAH HEPİMİZE EN İYİSİNİ NASİP ETSİN...
SAYGILAR SUNUYORUM AYHAN CIM SENİ BURADA DA AKTİF GÖRÜYORUM NASILSIN NASIL GİDİYOR. HAYAT.KIRMIZILARI NE YAPTIN SATABİLDİNMİ?
UMARIM JHERŞEY GÖNLÜNCE OLUR...
KARDEŞİM GÜZEL YORUMLARIN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER İNANKİ BAŞKA KAN KARIŞTIRMADAN ÜRETMEYE ÇALIŞIYORUZ AMA GERÇEKTEN ÇOK AZ KALDI BU IRKTAN TEKRAR TEŞEKKÜRLER SEVGİ VE SAYGILARIMLA AYRICA BENDE 8 YIL İZMİRDE GÖREV YAPTIM SİZİ İYİ ANLIYORUM N ÇAKIR 0533 777 3992.SNRAVCI' Alıntı:
Abi Yarışmaya koyulmazmıydı bunlar yahu
41 Kere maşallah. Saf Kan Harbiden değer bunlar. Bu tip kuşlar İzmir'de bitti. Varsada nadirdir.
Hayırlı sezonlar abi.
ONUR BEY MRBLAR.HAKLISINIZ.... SANIRIM BAZI YÖRELERDE KUŞLARIN TABİRLERİ BİRBİRİNE ÇOK YAKIN OLABİLİYOR.BUNDAN KAYNAKLI BİR SORUN OLSA GEREK SİZİN İLETMEK İSTEDİĞİNİZ.YİNEDE İNCE DÜŞÜNCENİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER.caddecafe' Alıntı:tamam herşey çok güzel bende çok beğendim ama benim altın baş olarak bildiğim renk daha farklı bunlar sarı kafa kuyruk altın baş değiller yada ben yanlış biliyor olabilirmiyim?
TÜRKER ABİ ÇOK TEŞEKKÜRLER GÜZEL YORUMLARIN İÇİN SEVGİ VE SAYGILAR[email protected]' Alıntı::tamam: GÜZEL MAŞALLAH.. :tamam: