M.K.PAŞADAN HAVACININ SARI ALTINBAŞLARI...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan havacı
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

havacı

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Mahir ÇAKIR.
Meslek
HAVACI
İlgi Alanı
Kuşlar
KUŞLAR ÖZELLİKLİ VE VASIFLI.RENKLERİ BASKIN KAFA KUYRUK AYNI RENK.

Ekli dosyalar

• DSCF0292.webp
    DSCF0292.webp
    871.7 KB · Görüntüleme: 2,058
  • 31102008882.webp
    31102008882.webp
    227.7 KB · Görüntüleme: 2,046
  • 31102008883.webp
    31102008883.webp
    184.1 KB · Görüntüleme: 2,009
Re: M.K.PAŞDAN HAVACININ SARI ALTINBAŞLARI...

uzun zamandır altınbaş kelebek görmemiştim maşallah .. paylaşım için teşekkürler :)

Paylaşım için teşekkürler öncelikle bizlere performansları hakkında bilgi verirmisiniz?
Süleyman AK

KUŞLAR KAPALI SALMADA BAKILIYOR.SADECE HAVA ALMAK İÇİN SALINIYOR.UÇURULMUYOR.AMA UÇURAMADIĞIM İÇİN İÇİM SIZLAMIYOR DERSEM YALAN OLUR.HAVADKİ GÖRÜNTÜLERİ MÜKEMMEL.OYUNLARI DA OLDUKÇA İYİ.

süper kuşlar, tebrik ederim, bunlara benzer bende de olmuştu uçtuğunda çok güzel dönüyordu bir gün kaçtı:)

daha paylaşımlar olacak.

YAKIŞIR SANA MAHİR ABİM ALLAH EMEKLERİNİ BOŞA CIKARMASIN SAYGILAR AYHAN

maşallah güzel kuşlar bol yavrulu sağlıklı bir sezon dileğiyle saygılar.

SEVGİLİ VE DEĞERLİ ARKADAŞLARIM.
BUNLAR ESKİ KUŞLARIMDAN YENİ YAVRULARIM İNANIN BUNLARDAN DAHA GÜZELLER.
ALLAH HEPİMİZE EN İYİSİNİ NASİP ETSİN...
SAYGILAR SUNUYORUM AYHAN CIM SENİ BURADA DA AKTİF GÖRÜYORUM NASILSIN NASIL GİDİYOR. HAYAT.KIRMIZILARI NE YAPTIN SATABİLDİNMİ?
UMARIM JHERŞEY GÖNLÜNCE OLUR...

havacı' Alıntı:
SEVGİLİ VE DEĞERLİ ARKADAŞLARIM.
BUNLAR ESKİ KUŞLARIMDAN YENİ YAVRULARIM İNANIN BUNLARDAN DAHA GÜZELLER.
ALLAH HEPİMİZE EN İYİSİNİ NASİP ETSİN...
SAYGILAR SUNUYORUM AYHAN CIM SENİ BURADA DA AKTİF GÖRÜYORUM NASILSIN NASIL GİDİYOR. HAYAT.KIRMIZILARI NE YAPTIN SATABİLDİNMİ?
UMARIM JHERŞEY GÖNLÜNCE OLUR...
isteyen oldukca verıyorum abi sıkıntı yok allahıma cok sukur saygıLar Ayhan

VAYY MAHIR ABI BU NE GUZELLIK

ABİ MERHABA SATILIK VARSA BEN TALİBİM FİATI NEDİR? SEZGİN GÜLKAN 0537 237 8068 VE 0543 734 9758 SELAMLAR

file.php

Abi Yarışmaya koyulmazmıydı bunlar yahu (:

41 Kere maşallah. Saf Kan Harbiden değer bunlar. Bu tip kuşlar İzmir'de bitti. Varsada nadirdir.

Hayırlı sezonlar abi.

SNRAVCI' Alıntı:
file.php

Abi Yarışmaya koyulmazmıydı bunlar yahu (:

41 Kere maşallah. Saf Kan Harbiden değer bunlar. Bu tip kuşlar İzmir'de bitti. Varsada nadirdir.

Hayırlı sezonlar abi.
KARDEŞİM GÜZEL YORUMLARIN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER İNANKİ BAŞKA KAN KARIŞTIRMADAN ÜRETMEYE ÇALIŞIYORUZ AMA GERÇEKTEN ÇOK AZ KALDI BU IRKTAN TEKRAR TEŞEKKÜRLER SEVGİ VE SAYGILARIMLA AYRICA BENDE 8 YIL İZMİRDE GÖREV YAPTIM SİZİ İYİ ANLIYORUM N ÇAKIR 0533 777 3992.

MAŞALLAH NADİR ABİM SEZSİZLİĞİNİN NEDENİ ANLAŞILDI DÖKTÜRÜYORSÜN YİNE.MKP DE İSEN GEL BUYUR BİZİM BURALARA.

tamam herşey çok güzel bende çok beğendim ama benim altın baş olarak bildiğim renk daha farklı bunlar sarı kafa kuyruk altın baş değiller yada ben yanlış biliyor olabilirmiyim?

caddecafe' Alıntı:
tamam herşey çok güzel bende çok beğendim ama benim altın baş olarak bildiğim renk daha farklı bunlar sarı kafa kuyruk altın baş değiller yada ben yanlış biliyor olabilirmiyim?
ONUR BEY MRBLAR.HAKLISINIZ.... SANIRIM BAZI YÖRELERDE KUŞLARIN TABİRLERİ BİRBİRİNE ÇOK YAKIN OLABİLİYOR.BUNDAN KAYNAKLI BİR SORUN OLSA GEREK SİZİN İLETMEK İSTEDİĞİNİZ.YİNEDE İNCE DÜŞÜNCENİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER.

:tamam: GÜZEL MAŞALLAH.. :tamam:

maşallah renkler şahane güzel kuşlar

Geri