M.K.PAŞALI HAVACININ KIRMIZI BASKALARI.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan havacı
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 31
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K

havacı

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Mahir ÇAKIR.
Meslek
HAVACI
İlgi Alanı
Kuşlar
M.K.PAŞADAN HERKESE SELAMLAR.
KELEBEK GÜVERCİNLERİMİN GÖRÜNTÜLERİ.

Ekli dosyalar

• 29102008850.webp
    29102008850.webp
    178.9 KB · Görüntüleme: 1,275
  • 29102008851.webp
    29102008851.webp
    227.4 KB · Görüntüleme: 1,352
  • kır.baska.jpg.webp
    kır.baska.jpg.webp
    228.2 KB · Görüntüleme: 1,311
Re: KIRMIZI BASKALAR.

bu kelebekerin görüntüsü havada çok güzel oluyor maşallah ..

Selamlar
Mahir bey kuşlarınız maşallah çok güzel allah nazardan saklasın hava performansları nasıl bu konuda bilgi verirmisinz?

maşallah;
Paylaşımınızın devamını dilerim.

YORUM VE İLGİNİZ İÇİN HERKESE TEŞEKKÜRLER.
KUŞLARIM DAMIZLIK OLDUĞUNDAN UÇURMUYORUM. SADECE DIŞARI SALIYORUM.

BİRDE BEN İŞ GEREĞİ BALIKESİRDEYİM KUŞLARIM M.K.PAŞA DA OLDUĞUNDAN UÇURMA İMKANIM PEK OLMUYOR.
AMA KIRMIZI BASKA HAVADA ŞAHANEDİR. ÇOK GÖSTERİR KENDİNİ.ÇOK TA SERT UÇAR.YAKALANMALARI VE KAÇMALARI PEK NADİRDİR. TABİKİ İYİ BİR KAN İSE.KAN KARIŞTI İSE PEK BELLİ OLMAZ.

M.K.PAŞADAN HAVACI...

tel kuyruk' Alıntı:
bunların fiyatları nasıl
Kusa Gore Fiyat 40 Ytl yede BulurSun 4000 Ytlyede.

BENDEKİLERİN FİYATI 200 İLE 300 YTL ARASINDA AMA BUNLAR BURSANIN EN ASİL KUŞLARINDANDIR.
KIRMIZI BASKA SAHİPLERİ KENDİLERİNİ KUŞLARIN RENGİNDEN DOLAYI OLDUKÇA ZENGİN HİSSEDERLER.
HER KUŞU AYNI KEFEYE KOYMAK OLMAZ. IRK VE KAN ÖNEMLİ GÜZEL DİYE ALIRSIN YAVRU ALAMAZSIN ÇÜNKÜ BU
KUŞALRIN KAN UYUMLARI ZOR OLUR.
TABİİ BÖYLE OLUNCA ISKARTASI DA ÇOK OLUR.
SAYGILAR...

DAHA FA

Ekli dosyalar

• DSCF1834.webp
    DSCF1834.webp
    1.9 MB · Görüntüleme: 932
  • DSCF1827.webp
    DSCF1827.webp
    2 MB · Görüntüleme: 911
  • DSCF1833.webp
    DSCF1833.webp
    2 MB · Görüntüleme: 941
kuşların on numara abi kemalpaşaya gelince seninle tanışmak isterim benim memleket ora malum öğrenciyiz tatilden tatile gidiyoz

GÖRÜŞÜRÜZ İNŞALLAH FATİH. BENDE ZATEN ÇOK GİTMİYORUM .M.K. PŞAYA BALIKESİRDEYİM.
NERDE ÖĞRENCİSİN.NE OKUYOSUN...DERSLER NASILGİDİYOR.

lise son öss ye hazırlanıyom şu anda kuşlarla da pek ilgilenemiyoz

Abi maaşallah çok güzel kuşlar

Mahir KardeSim, baskalarin cok ama cok guzel, bende yeni heves Kara baskalara yonelmeye basladim, gorunum ve asalet olarak cok guzeller, dun mezattaydim Çiftehavuzlar, cok iyi kirmizi ve sari cakallar cikti, fiyatlarida cok saglamdi, aslinda bu kuslari diger illerdeki arkadaslara tanitmamiz gerekiyor, bircok sehirdeki kelebek besleycilerinin bu kuslara yaklasimi biraz soguk, sayet ben baskalarimi performans olrak bakiyorum havadaki goruntuleride, oyunlarida10 uzerinden 11 alicak duzeydeler,
Paylasim icin tesekkurler.

KIRMIZI VE SARI

Ekli dosyalar

• 14122008985.webp
    14122008985.webp
    211.1 KB · Görüntüleme: 849
  • 01112008906.webp
    01112008906.webp
    44.8 KB · Görüntüleme: 840
  • DSCF0884.webp
    DSCF0884.webp
    817.1 KB · Görüntüleme: 931
bu kuslar orjınal masallah en sonunda benıde kelebekcı yapcaksınız he:)))))

OLUR BE AERTAÇ KARDEŞ NEDEN OLMAIN ONLARDA KUŞ...
KEYİF MESELESİ UMARIM HERŞEY GÖNLÜNCE OLUR...

SLM MAHİR BEY KUŞLARINIZ HAKIKETTEN COK GUZEL. DEGISIK IRK BESLIYORMUSUNUZ
GORUSMEK UZERE İYİ AKASAMLAR

MRB.LAR HÜSEYİN BEY YAŞINIZI BİLMEDİĞİM İÇİN SİZE BÖYLE HİTAB EDİYORUM???
YETİŞTİRDİĞİNİZ IRKI DEĞİŞTİRMİŞSİNİZ ŞİMDİ OLDU HÜNKARİ...
1 TAKIM DÖNEĞİM VAR ALTINBAŞ SARI.SARI. MAVİ. KIRMIZI ÇAKAL VE SARI İLE KIRMIZI BASKA BAKTIĞIM KUŞLAR..
SİZİNDE RESİMLERİNİZİ BEKLİYORUM .HÜNKARİ KONUSUNDAKİ ÖĞÜDÜNÜZ İÇİNDE TEŞEKKÜRLER...GÖRÜŞMEK ÜZERE...

merhaba adım hasan yetıstırdıgımm ırkları degıstırmıyorum. IRK olarak besledıgımm kus cesıdı cok. resımlerımm var zaten hunkarı bolumune gırersen bakabılırsın UŞAK ÇAGLAR bır bolumunu attımm.

mahir abi selamlar, nasılsın , sarılarını gördüm de bende de 3 tane var bunlara benzer kümesimde çarpık eşlendiler ayni tel kuyruklarla, ayıramıyrumda kemalpaşaya gelirken getireyimmi bi ara sormuştun istersen sana verebilirim, ya da orda mezata çıkartırız.bu önümüzdeki hafta gelmeyi düşünüyorum inşallah.
..bu arada sarı çakallardan haber bekliyorumhala :):):):)

bir dene bakalım ne cikcak tel kuyrukla sarı baskada belki sarı kuyruk alırsın :) ne kadar ıstıyorsun sarılarına

SEVGİLİ MEHMET KARDEŞİM NASILSIN.
BEN BU HAFTA SONU GİDİCEM.M.K.PAŞAYA FAKAT ABİMLER CUMARTESİ MALATYADAN GELİYORLAR CUMARTESİ AKŞAM MEZAT VAR AMA BEN MUHTEMELEN ÇIKAMAM AYIP OLUR AMA EĞER UYARSA HAFTAYA BEKLERİM BENDE KUŞ SATICAM MEZATTA ÇOK DAHA İYİ OLUR VE DAHA İYİ İLGİLENEBİLİRİM SENİNLE.KUŞ GETİR İSTERSEN MEZATA ÇIKARTIRIZ İSTEYEN OLURSA SORARIZ SATARIZ...
KUŞ İŞLERİ OLUR SEN GEL BERABER BAKARIZ...
SAĞLICAKLA KAL.

İLETİNİ TEKRAR OKUDUM GELECEĞİN TARİH KONUSUNDA TERDDÜTE DÜŞTÜM YANİ 24 MÜ YOKSA 31 İNDE Mİ GELMEYİ DÜŞÜNÜYORSUN? BENİM İÇİN 31 İNDE GELİRSEN DAHA İYİ OLUR DİYE KAST ETMİŞTİM YİNE GÖRÜŞELİM MUTLAKA..

25 İNDE GENEL KURULUMUZ VAR ABİ, YOĞUNLUKTA KAÇAMAM, İNŞALLAH 31 İNDE GELMEYE ÇALIŞIRIM, YİNE HABERLEŞİRİZ.

Arkadaşlarım bu cins kuşlar hakkında fazla bilgi sahibi degilim ama şöyle bir bakınca rabbime hayran kalmak işten bile degil rabbim ne kadar güzel hayvanlar yaratmış güle güle besleyin
ALLAHA EMANET OLUN ARAPCI ŞAFAK

TAMA KARDEŞİM 31 BENİM İÇİNDE DAHA UYGUN İSABET OLUR.SEVGİLERİMLE...

maşallah çok güzel kuşlarınız var.bende m.k.paşalıyım ama iş dolayısıyle başka şehirdeyim.allah nazardan saklasın.bol yavrular diliyorum.iyi akşamlar ..... güvercin beslemek bir ayrıcalıktır

Geri