m.kemalpaşa nın vazgeçilmezleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sametgarip
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

sametgarip

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
samet garip
Meslek
sek süt işletmesi M.KEMALPAŞA
İlgi Alanı
Kuşlar
sametgarip mustafakemalpaşa tatkavaklı

Ekli dosyalar

• Resim 259.webp
    Resim 259.webp
    47.9 KB · Görüntüleme: 2,153
  • SAMET6.webp
    SAMET6.webp
    69.5 KB · Görüntüleme: 2,982
  • Resim 130.webp
    Resim 130.webp
    95.1 KB · Görüntüleme: 2,202
bizde tatkavaklı kasabası güvercin sevenler olarak yeni bir site kurduk ilgilerinizi bekliyoruz ..................www.DIŞ BAĞLANTI SANSÜRE GİRMİŞTİR............... tüm güvercin sevenlere saygılar.

Maşallah kuşlarınız çok güzel allah bol c.c sağlıklı yavrular versin

maaşallah kuşlar gerçekten çok güzel ama altlarına baska yazmışsınız bunlar baska deil :evet:

her yürenin kuş isimleri değişik oluyo bizde kırmızıya kırmızı baska sarılara sarı baska deniyo

MRB LAR SAMET KARDEŞ BENDE KEMALPAŞADAN MAHİR BENDE KUŞ BESLİYORUM.
SEZGİN ABİSİ CENGİZİ VE ALİ ÖZDEMİR ABİYİ İYİ TANIRIM BELKİ TANIŞIYORUZDUR...GÖRÜŞMEK ÜZERE BASKALRINDA GÜZELMİŞ SENİNMİ? DAMARI KİMDEN ? GÖRÜŞMEK ÜZERE...

tabi tanıyorum sarı baskalar sezginin kuşların damarından kırmızı dişiler ise ali özdemir ve konfeksiyoncu salih abinin damarlarından.ben seni tanıyorum sende beni görmüşsündür paylaşıma koyduğun sarı çakallarında çok güzel gördüm bende görüşmek üzere inşallah.

mrba kardes sarı ve kırmızı baskaların çok güzel bende klebek besliyorum istanbulda yenı basladım sayılır.sizin bu türden nası elde edebilirim yardımcı olursanız sevınırım.teşekkürler şimdiden

maş. güsel kuşlar wallahi süper alla bol bol yawru almak nasip etsin
KUBİLAY saygılarımla.......

Harika kuşlar

bursadan gelenler bu kuşları izmir pazarında samur cinsi ve susurluk sayası diye satıyorlar.

bursa lı kuş tüccarları bu kuşların isimlerini dahi bilmelerinden kaynaklanıyo bu kuşlar kemalpaşaya has kuşlar sarı kırmızı ve siyah baska olarak 3 kategoride adlandırılıyolar.

Geri