M.TAS.MODEL 2008/ALBUM 0001

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MEHMET TASKIRAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
mehmet taskiran
Meslek
kuscu metal
İlgi Alanı
Kediler
MUHTEREM,KUSCU ARKADASLAR.
BUNLARDA BENIM KOLLEKSIYONLARIM,UMARIM BEGENIRSINIZ .BIRAZ AMATORCE OLDU KUSURA BAKMAYIN.
SAYGILAR.
collage15al5.jpg
collage16wj7.jpg

collage12aa7.jpg
collage51il3.jpg
collage4na4.jpg
collage21cj0.jpg
collage6ef0.jpg
collage11cf0.jpg
collage7cd5.jpg

collage14jv2.jpg
collage13bl6.jpg
collage3vv9.jpg
dsc00224rg2.jpg

dsc00133mm6.jpg
collage9iy5.jpg
collage10hd0.jpg
dsc00170jz1.jpg

MUHTEREM, KUSCU ARKADASLAR.

13 dakikalik ,muzik esliginde vidio albumu hazirladim, tum ugrasilarima ragmen siteye bir turlu yerlestiremedim.sebebi benim beceriksizligim olsa gerek.bunu uzerine siteye bir kac fotograf koymakla yetindim.bunlar kolleksiyonumdan bir kac parca,sizlerle paylasmak istedim ,begenmeniz umudiyle.

SAYGILAR.

SELAMLAR
Mehmet Bey Bu Güzel Kareleri Bizlerle Paylaştığınız için Size Teşekkür Ederim. Kuşlarınızın Maşallahı Var Allah Nazardan Saklasın Sağlıklı Bol Yavrulu Günler Dİlerim...

Saygılarımla...
[isikli]BOSNAKOGLU[/isikli]

S.A Mehmet abi..

Maasallah abi emegine,yüregine saglik helal olsun gercekten temiz kuslar besliyorsun,rabbim utandirmasin insaallah.Sana bol atmaca ve sahin siz günler.Hersey gönlünce olsun

En kisa zamanda görüsmek ümidiyle,ALLAH a emanet olasin..

Saygilarimla....

.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.

Sizlerin artis oldugu yerde,yönetmen benim...

BOZOGLU

maşallah güzel kuşlar memet abi allah bol bol yavru almak naşip etşin şu atmacay la şahinlerde olmaşa daha güzel olacak ama onlarında en şevdi yemek güvercin pirzola olarak görüyolar ve avını yakalayıp en güzel şekilde yiyolar bide ucurdun kuşa baglı bişey eger hangişini almaşın derşen gözüne baktın kuşu alıyo öylede bi prenşip şahibi hayvan bunlar takdir etmek lazım

arkdaşım tepeli çakmaklar güzel yavrularında saqlıklı qörünüyor.

Geri