macar cinsi kuş besleyen varmı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan avcımustafa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
mustafa yolcu
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
arkadaşlar öncelkle herkese selamlar bi abimizden kırmızı macar kuşu aldım 2 çift olmak üzere nasıl kuşlardır bilenniniz varsa cevaplarsa çok makbule geçer şimdiden herkese teşkürler

macar bangosu denir, kırmızı, kırmızı üzeri beyaz çilli, beyaz yamalı olurlar, özellikleri yüksek uçucu ve dalıcı olmalarıdır, oring bangoları gibi kullanılabilirler. Sürü toplama özellikleri vardır, yani alıştıklarında roller olarak kullanılabilirler. Yavrularına güzel bakar, damarı sağlam olan denk gelirse, kolay kolay yuvasını bırakıp birden ortadan kaybolmaz.

Macar Bir filo güvercinidir , sürü halinde uçmayı sever yavruya çok iyi bakamaz , çok uçar hemen konmaz damarlı bir kuştur
beni dinlersen yavrusunu al uçur macar kuşlar yerini iyi bilir gitme ihtimali var .

Bende bu aralar budapeşte ye heves ettim. Pazardan almıştım bir çift kuşların uçuşu çok güzel hem çok sakin uçuyorlar hemde çok yüksek uçuyorlar. niyetim bir kaç çift daha alıp çoğaltmak. fakat yorumlarda çelişen ifadeler var. Mesut arkadaşım "Yavrularına güzel bakar," demiş , Ali kardeşim "yavruya çok iyi bakamaz" demiş. insanların bu yorumlardan sonra kafası karışır. Ben bir çift yavru aldım gayette güzel baktılar yavrulara.

ali başka bir şeyle karıştırıyor macarı, yaklaşık 3 senedir besliyorum çünki, ve bursa da oldukça beslenen bir ırktır, dönek kuşları toparlasın diye.

Geri