macar ve japon bango uçuş özellikleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan erdemz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 10K

erdemz

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
erdem kaya
Meslek
SERBEST
İlgi Alanı
selam macar bangosu ve japon dedilen cinslerden besleyen varsa uçuşları hakkında bilgi alabilirmiyim nasıl ve nekadar uçarlar .... saygılar erdem
http://www.shortfacebudapest.com/photogallery.htm japon denilen cins

macar bangosu ile ilgili site bulmadım

Ekli dosyalar

• kep007.webp
    kep007.webp
    51.4 KB · Görüntüleme: 6,099
  • macarwd5.webp
    macarwd5.webp
    37.7 KB · Görüntüleme: 4,816
Ben normal kanat kuyruk bango besliyorum, sineğe cıkanda var genelde bunlar yavruluktan ucurduğum kuşlar, diğer buyukken aldığım kuşlar fazla yukselmiyor, genelde kapalı beslendiği için ucurulmamış.Macar veya japon bangosu hiç beslemedim, japonları da ucurmazlar sanırım şehirde besleyenler, yinede yorumları dinlemek lazım.

Uzakdoğunun kuşları da insanları gibi numunelik :)) gece kümeste görsem korkarım. Macar bangosuysa güzele benziyor. Paylaşım için teşekkürler Erdem Bey.

Verilen linke göre bizim japon dediğimiz kuşlar, budapeşte bangosu diye geciyor.Sitede güzelmiş bu sayede farklı renkleride görmüş olduk.

Canım kardeşlerim 20-30 yıl evvel Macaristan-Budapeşteye gittiğimde bu kuşların bulunduğu yere gittim Orada yaşayan tekstil işiyle uğraşan Boşnak bir arkadaşım ile derneklerine girip misafir oldum adamlar kelli felli beyefendi adamlar pek yabancıya kuş vermiyorlar bende bunların siyah -beyaz , mavi - beyaz,larına sahip olmak istedim bir birlerine hediye ediyorlar dışarı vermiyorlar renkleri biraz bozuklardan binbir rica ile aldım aşılarını yaptırıp güç bela Türkiyeye getirdim şimdi de gökay nikiyle yazan kardeşimde siyahlardan iki çift olması lazım onda yoksa ağabeyinde vardı yüksek uçarlar toplu filo halinde uçar ve (10 -20 dakika ) olarak toplu uçup hep birlikte inerler saygılarımla.

Geri