Makaracı güvercinin böylesi ilk defa

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hüseyin BAŞOĞLAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K

Hüseyin BAŞOĞLAN

Moderatör
www.kuscular.org
Ad Soyad
Hüseyin BAŞOĞLAN
Meslek
Yazılım-Tasarım
İlgi Alanı
Balıklar
İlk defa bu şekilde birşeye rasladım arkadaşlar. Bir bakımada eziyet denebilir.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=v1gXvYTu0f0[/youtube]

Gerçekten çok değişik birşey,Sanki sarhoş olmuş gibi bir hali var kuşun :haha:

BU KUŞ SERSEME DÜŞMÜŞ BİR KUŞ BİRNEVİ ALZAİMER OLMUŞ BU ŞEKİLDE SERGİLEMELERİ DOĞRU OLMAMIŞ ODA BİR CANLI ÜSTELİK HASTA BİR CANLI
SAĞLIKLI GÜNLER
AHMET ESMEK

değişik bir şey ama iyi olmamış çünkü kuş bence doğasını kaybetmiş artık.

arkadaşlar yerde oynayan taklacılarda var değilmi bu neden öyle birşey olmasın bence olabilir eziyet falan sanmıyorum

İlginçmiş.

bu nasıl birşey ya kuşun sanki canını alacaklar o kadar kötü yani yerde sarhoş gibi şeyler yapıyor.

Bu bence eziyet falan değil herif okudu üfledi yerde oynamaya başladı sanki öyle bir şey var sanırım bunlar mesafe ölçüyorlar herhalde

ilk defa böyle birşeye tanık oldum ama bunlar yarışıyo galiba yandakinde beyaz bi kuş var üstelik bakın çim alana bırakıyolar bence gaddarlık değil kuşun oluşu öyle yada cinsi diyelim

BAŞLIK YANLIŞ BUNLAR MAKARACI DEİL TAKLACI AMA YERDE ATANLARDAN BAŞKA ÜLKELERDE VAR BUNLAR
AMA TAKLACI.

arkadaşlar bunlar yabancı ülkelerde yetiştirilen bi çeşit makaracı ismi yalan sölemimde parlör müydü ne bunların oyun tarzı böyle bu videolardan cok izledim bu kuşa has bişe değil ırkının hareketi böyle

BEN BÖYLE BİŞEY ÖMRÜMDE GÖRMEDİM AMA BELKİ BÖYLE BİR CİNS KUŞ OLABİLİR AMA YANİ BU NASIL OLUR KUŞ UCAMIYOR SADECE DÖNÜYOR UCSA DİCEM Kİ Bİ ÖZELLİK AMA BUNU GENİYLEDE OYNAMIŞ OLABİLİRLER

sayın arkadaşlar kuş yuvarlağa girmiş bu tarz kuşlar ucmaz saldınmı oynar mardin kelebek bursa bu traz kuşlarda oluyor genelde bilmeyenlere söyleyin kuşun hiç bişi yok böyle oluyor bazen düzelmezde sadece yavrusunu alabilirsin

yurt dışında bunları besliyorlar bu kuşun normalde havada yapması gereken bir oyundur mardin nasıl yukarı doğru çektirerek takla atıyorsa bunlarda aşağıya doğru düşerek takla atarlar ve kesip uçmaya devam ederler bir videoda ekleye bilirim izleyin

https://www.youtube.com/watch?v=ZOkVVSPr9ug

Geri