Makaracılarım Video ve Resimleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan enginhoca
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 36
  • Görüntüleme Görüntüleme 9K

enginhoca

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Engin Koçyiğit
Meslek
Teknik Öğretmen
İlgi Alanı
[izlesene]2365633[/izlesene]

Bu sabah uçurduğum kuşlarımın videosu

[izlesene]2406037[/izlesene]

Meraklısına.... Kuşlarımızın makaralarını sergilemeye çalıştık. İnternete yükleyince biraz görüntülerde bozulmalar olsa da yeterince tatmin edici görüntüler

[izlesene]2417121[/izlesene]

Selamlar Engin hocam
Genç nesil olarak,bizler gibi performans meraklısı arkadaşları Trakya'ya has ırklardan uzaklaştırıp başka ırklar beslemeye iten, şebab (Masa) kuşu yetiştiriciliğini güdmediğiniz ve güvercinleri olması gereken yerde beslediğiniz için,sizi gerçekten tebrik ediyorum... (: Allah güzel günlerde beslemeyi nasip etsin...

Sayın Ertuğrul Bey güzel sözleriniz için teşekkür ederim. Dualarınız için de Allah hepimize güzel günlerde beslemeyi nasip etsin.

gerçekten çok ii makara yapıyolar hocam tüğünce hayrını görün.maşallah

Engin hocam, maşallah süperler gerçekten. Bol yavrular dilerim.

Tüm dostlara selamlar,

Engin Hocam hem güvercinleriniz hemde ortamınız gerçekten harika.Bugüne kadar hep festivallerde karşılaşabildik. İnşallah tüy mevsimi bittikten sonra , İstanbuldan arkadaşlarımızla birlikte o taraflara ziyaretler yapmak istiyoruz.

Allah tüyü kadar hayrını göstersin.

Saygılarımla

Tayfun AKAR

Teşekkür ederim Tayfun Bey.

Kapımız sizin gibi trakya yerli makaracısına hizmet eden çok değerli arkadaşlara her zaman açıktır.
Sizin de dediğiniz gibi her ne kadar sadece festivallerde karşılaşsak da, bu inernet ortamında inanın hiç karşılaşmadığım arkadaşlarla; yazılarını okurken sanki her akşam sohbet ediyormuş gibi bir haz alıyorum. Allah tüm yetiştirici arkadaşlara sağlıklı günler versin.

Selamlar saygılar.

Maşallah Engin Bey kuş gerçekten makaranın hakkını veriyor.Keşke makarayı yere düşmeden bitirebilse daha iyi olur diye düşünüyorum.Beslediğiniz yer güvercin için çok ideal ve olması gereken budur bence de.Bu güzel görüntüleri bizlere sunduğunuz için teşekkürler ayrıca yeni görüntüleri de bekliyoruz.Hayırlı günler dilerim.

ENES10' Alıntı:
Maşallah Engin Bey kuş gerçekten makaranın hakkını veriyor.Keşke makarayı yere düşmeden bitirebilse daha iyi olur diye düşünüyorum.Beslediğiniz yer güvercin için çok ideal ve olması gereken budur bence de.Bu güzel görüntüleri bizlere sunduğunuz için teşekkürler ayrıca yeni görüntüleri de bekliyoruz.Hayırlı günler dilerim.
Eleştrileriniz için öncelikle teşekkür ederim.
Bizim de gayretimiz bu yönde.
Ama sizde takdir edersiniz ki bazen bu şekil kazalar olması da muhtemel. Kuş kendi yavrularımdan. Daha eşe gelmemiş azman yavru. Yani en tehlikeli zamanları. Kendini kontrol edemiyor o zamanlarda. Diğerleri gibi o da öğrenecek düşmemeyi :evet:
Saygılar sunarım

Ozdemir59' Alıntı:
hocam tebrik ederim gerçekten çok güzel bir görüntü yakalamışsınız kuşun hakkınıda vermek gerekir bence 10 numara tebrikler

Özdemir bey övgü dolu sözleriniz için teşekkür ederim.

Çerkezköy'den Lüleburgaz'dan, Tekirdağ Saray BÜYÜKYONCALI'dan misafirlerim vardı. Tayfun Akar ve arkadaşlarına ziyaretleri için teşekkür ederim. Konuştuk, hasret giderdik, uçurduk...Umarım memnun kalmışlardır.
p1000322n.jpg

p1000321f.jpg

p1000324.jpg

p1000325.jpg

p1000324.jpg

Tüm dostlara selamlar,

Engin Bey ve kardeşine bu kadar kalabalık bir grubu ağırladıkları için çok teşekkür ederiz.
Bizler için gözlerimizin pasının silinmesi açısından fevkalade bir gün oldu.

Kümes ortamı ve misafirperverliği için Engin hocama çok teşekkür ederiz.

Not:Makara odaklı kümesleri ziyaret ederken, arabanın bagajında şezlong götürmek farz olmuş:D

En iyisi modüler yatak odası takımı koyalım arabanın arkasına.Sandelye koymuştuk ama yeterli olmadı.Engin hocama ve kardeşine ilk defa tanışıp,ziyaretine gitmemize rağmen samimi davranışlarından dolayı teşekkür ederiz.Makaraların tadı hala damağımda.Babaeski'de bir kapımız daha açıldı,sağolasın hocam.

Hocam makaracılara verdiğiniz önem ortada .Bende bir makaracı aşığı olarak sizi tebrik ediyorum .Misafirlerin boyunlarını ağırtmışınız bu güzel gösteri ile hişallah tanışma fırsatımız olur ilerleyen günlerde.Nejat'a soracam bunun hesabını beni niye cağırmadı diye.Tekrar başarılar Lüleburgaz'dan özcan papatya

Yolunuz düşerse bekleriz Özcan Bey! Sizleri de ağırlamaktan onur duyarız.

Emrah kardeşim Teşekkür ederim yolunuz düşerse bekleriz.

[dailymotion]xq5zxs_lodosta-makaracy-eyitimi_animals[/dailymotion]

[dailymotion]xq600t_lodosta-makaracy-eyitimi2_animals[/dailymotion]

Geri