Makasladık yardım :(

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Limontepeliler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
mert çolak
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Köpekler
Ya saf bi arkadaşıma kuşlarımı 2 gün emanet ettim 3 çift kuşum var 2 mısri bir dönek oda bütün dişilerin kanadına makas vurmuş ama kökten değil ete inmemiş yarıdan vurmuş 1 ay içinde kanatlar uzar dediler yeni kanat gelirme yardım. :hungur:

makaslanan kanadı çekersen yeniden kanat uzar çekmessen uzamaz ,

Kanatlarını çekersen ancak uzar uzarkende sorunlar yaratabilir, sokağa uçma gibi dikkat et.

Çekmek can acıtır diye pek yanaşmak istemiyorum ama tüy dönemine kadarda hayvanlar körelcek başka bi yöntem varmıdır illaki kanatlar çekilecekse hepsi aynı gün mü çekilmeli?

Kuşlarının kanatlarını çekmezseniz , tüy zamanına kadar beklemeniz gerekir.Tüy zamanıda teker teker telekleri sondan başa doğru döke döke çıkarır buda bayağı bir zaman gerektirir.
Kuşun kanatlarını çekmeye karar verirseniz hepsini aynı anda çekin...

Hepsini aynı anda çekmedeki tereddütüm biyerde aralıklı çekilmesse kanatlar güçsüz düşer diyolardı ama bencede hepsi tek seferde çekilmeli 2 defa 3 defa acı yaşatmaya gerek yok hayvana.

Eğer aralıklarla çekersen hayvan nasıl uçacak sağa sola atlar sokakta onu bekleyen birsürü kedi var (:

Kardeşim ßantlayın hayvanın kanadını niye makaslıyonuz nie çekiyosunuz hayvanın canını yakıyosunuz gühantır yaw

Geri