srt24
Üye
- Ad Soyad
- sertan özcan
- Meslek
- organizatör
- İlgi Alanı
- Kediler
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=y-Q38TSs0Kw[/youtube]
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
srt24' Alıntı:ben satın aldım marik bey bu kusu,kendim yetiştirmedim,videoda biraz agır kalmıs normlade cok daha seri,hedefe gelirken rüzgar sesi geliyo kanatlarından,4 ay önce kaybetttim,bugun buldum cok şükür
saolasın ömer kardes sende zaten cok güzel kuşlar var dahada iyilerini Allah nasip etsinomer06' Alıntı:masallah güle güle besle kardeş
kuscu_marik' Alıntı:srt24' Alıntı:ben satın aldım marik bey bu kusu,kendim yetiştirmedim,videoda biraz agır kalmıs normlade cok daha seri,hedefe gelirken rüzgar sesi geliyo kanatlarından,4 ay önce kaybetttim,bugun buldum cok şükür
tanıyorum kusu yanılmıyorsam kayserili ahmet mermi videosunda seyretmiştim güzel kus
zaten ahmet merminin bütün kusları güzel hayrını gör güle güle besle
yanlısmı hatırlıyorum diye kendinizmi yetiştirdiniz dedim
bol saglıklı güzel yavrular alırsın insallah
SAYGILAR
srt24' Alıntı:ahmet kardesim tşk ederim bu kuş sizin emeginiz sizin eseriniz,yavrusu var şu anda ucuyo kısmetse baslasın videosunu koycam
bayburtlu apo' Alıntı:Basarılar Sertan bey Bu ülkede insanların elinde hala bu gibi soylar oldugunu görünce sahsım adına seviniyor ve kırıla kırıla kuş kalmadı dediğim için,hafif bi kızarıklık olusuyor yüzümde.Sizden ricamız elinizdeki bu nadide güzeliğinin değerini bilmeniz ve aynı kaliteyle başka kuşlarınıza bize izletmeniz!maya ve hamur güzel olunca doydugunu hissetmiyor insan!hersey gönlünüzce olsun,kuşcu kuşunu anlatmaz,kuş sahibini anlatır saygılar...
şeref' Alıntı:Daha öncede bu kümeste kuş izlemiştik sanırım görüntü yabancı gelnedi bana da .. sağlıkla bakın güzel kuş Allah kaza beladan korusun Maşallah . selamlarŞEREF..
şenol tunç' Alıntı:Maşşallah tüyü kadar hayrını gör güzel kuş güle güle besle hayırlı güzel yavrular alman dileği ile,
Selamlar sağlıcakla kal.
(bende emekliler için ayrılmış güzel bir tatil köyü var ağırlayabilirim)))))))
srt24' Alıntı:evet aynen o kus kaybettim 4 aydır yoktu bugun buldum,cok tşk ederim Marik bey.tüm kuscu dostlarıma saygılar