MAKİNALI DİŞİ SERTAN ÖZCAN (NEVŞEHİR)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan srt24
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 23
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

srt24

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
sertan özcan
Meslek
organizatör
İlgi Alanı
Kediler
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=y-Q38TSs0Kw[/youtube]

[youtube][/youtube]http://www.youtube.com/watch?v=y-Q38TSs0Kw

acemice ekledim olmustur inşallah

sertan kardes bu kus kendinizin yetiştirdigi size ait bir kusmu

masallah tek seferde olsa hareketli pratik bir kus

güle güle besleyiniz

ben satın aldım marik bey bu kusu,kendim yetiştirmedim,videoda biraz agır kalmıs normlade cok daha seri,hedefe gelirken rüzgar sesi geliyo kanatlarından,4 ay önce kaybetttim,bugun buldum cok şükür

srt24' Alıntı:
ben satın aldım marik bey bu kusu,kendim yetiştirmedim,videoda biraz agır kalmıs normlade cok daha seri,hedefe gelirken rüzgar sesi geliyo kanatlarından,4 ay önce kaybetttim,bugun buldum cok şükür

tanıyorum kusu yanılmıyorsam kayserili ahmet mermi videosunda seyretmiştim güzel kus

zaten ahmet merminin bütün kusları güzel hayrını gör güle güle besle

yanlısmı hatırlıyorum diye kendinizmi yetiştirdiniz dedim

bol saglıklı güzel yavrular alırsın insallah

SAYGILAR

evet aynen o kus kaybettim 4 aydır yoktu bugun buldum,cok tşk ederim Marik bey.tüm kuscu dostlarıma saygılar

masallah güle güle besle kardeş

omer06' Alıntı:
masallah güle güle besle kardeş
saolasın ömer kardes sende zaten cok güzel kuşlar var dahada iyilerini Allah nasip etsin

SERTAN KARDEŞ KUŞU BULDUĞUNA SEVİNDİM,BOL YAVRULAR ALIRSIN İNŞALLAH.

kuscu_marik' Alıntı:
srt24' Alıntı:

tanıyorum kusu yanılmıyorsam kayserili ahmet mermi videosunda seyretmiştim güzel kus

zaten ahmet merminin bütün kusları güzel hayrını gör güle güle besle

yanlısmı hatırlıyorum diye kendinizmi yetiştirdiniz dedim

bol saglıklı güzel yavrular alırsın insallah

SAYGILAR

TEŞEKKÜR EDERİM MUHARREM BEY
SAYGILAR

ahmet kardesim tşk ederim bu kuş sizin emeginiz sizin eseriniz,yavrusu var şu anda ucuyo kısmetse baslasın videosunu koycam

srt24' Alıntı:
ahmet kardesim tşk ederim bu kuş sizin emeginiz sizin eseriniz,yavrusu var şu anda ucuyo kısmetse baslasın videosunu koycam

SERTAN KARDEŞ,GÜZEL BİR ERKEKLE YAVRUSUNU ALDIN VE UÇURUYORSUN,İNŞALLAH GÜZEL BİR KAN MEYDANA GELMİŞTİR.YAVRULARIN VİDEOLARINI BEKLİYORUZ
SAYGILAR

evet kan sardıysa o erkekle güzel seyler olcak inşllah baslaısnlar videoya cekcem saygılar bizden ahmet kardes

bu kuş 3 yasındaıdr.Ahmet mermi kardeşimiz bu sekilde bu kuşun 24 seferini saymıstır.

Basarılar Sertan bey Bu ülkede insanların elinde hala bu gibi soylar oldugunu görünce sahsım adına seviniyor ve kırıla kırıla kuş kalmadı dediğim için,hafif bi kızarıklık olusuyor yüzümde.Sizden ricamız elinizdeki bu nadide güzeliğinin değerini bilmeniz ve aynı kaliteyle başka kuşlarınıza bize izletmeniz!maya ve hamur güzel olunca doydugunu hissetmiyor insan!hersey gönlünüzce olsun,kuşcu kuşunu anlatmaz,kuş sahibini anlatır saygılar...

Daha öncede bu kümeste kuş izlemiştik sanırım görüntü yabancı gelnedi bana da .. sağlıkla bakın güzel kuş Allah kaza beladan korusun Maşallah . selamlarŞEREF..

bayburtlu apo' Alıntı:
Basarılar Sertan bey Bu ülkede insanların elinde hala bu gibi soylar oldugunu görünce sahsım adına seviniyor ve kırıla kırıla kuş kalmadı dediğim için,hafif bi kızarıklık olusuyor yüzümde.Sizden ricamız elinizdeki bu nadide güzeliğinin değerini bilmeniz ve aynı kaliteyle başka kuşlarınıza bize izletmeniz!maya ve hamur güzel olunca doydugunu hissetmiyor insan!hersey gönlünüzce olsun,kuşcu kuşunu anlatmaz,kuş sahibini anlatır saygılar...

Cok tşk ederim güzel yorumunuz için apo bey.yavruları var kısmetse onlarıda en kısa zamanda cekecem.saygılar bizden apo bey

şeref' Alıntı:
Daha öncede bu kümeste kuş izlemiştik sanırım görüntü yabancı gelnedi bana da .. sağlıkla bakın güzel kuş Allah kaza beladan korusun Maşallah . selamlarŞEREF..

Evet Ahmet mermi ve kadifeci osman amcanın kusudur.canlı seyrettim 1.5 senedir felan kus bende Seref bey saygılar

hemserim maşalllah kanat sesi hedefe girişi ve oyun mesafesi tatmin edici emegine saglık :heyo:

eyw kardes yapıyo bişeyler işte ,emekliye ayrıldı şimdi bu:)yavrular var onları ucuruyorum güzel yorumun için tşk ederim

Maşşallah tüyü kadar hayrını gör güzel kuş güle güle besle hayırlı güzel yavrular alman dileği ile,

Selamlar sağlıcakla kal.

(bende emekliler için ayrılmış güzel bir tatil köyü var ağırlayabilirim)))))))

şenol tunç' Alıntı:
Maşşallah tüyü kadar hayrını gör güzel kuş güle güle besle hayırlı güzel yavrular alman dileği ile,

Selamlar sağlıcakla kal.

(bende emekliler için ayrılmış güzel bir tatil köyü var ağırlayabilirim)))))))

tmm abi anlaştık:))3 yasını gecti şimdi 1 senedir yatar,kaldırsam gene yapar oyununun.güzel ileklerinden dolayı tşk ederim saygılar bizden

Geri