malatya güvercini+kelebek

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan suatçavuş
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
suat çavuş
Meslek
işçi
İlgi Alanı
Kediler
arkadaslar elinde fazla olupta uygun fıyata satarım dıyorsanız alırım sırf yuvada degısık kus olsun ve tıplerı hosuma gıttıgı ıcın

Elimde sezon yavruları mevcut bende farklı renk kus var ise takas dusunursen forumda kusların resmi var kuslardan guncel karelerde son eklenen resimdeki siyah alalar alger isimli uyeye ayrılmıştır.

ozgur06' Alıntı:
Elimde sezon yavruları mevcut bende farklı renk kus var ise takas dusunursen forumda kusların resmi var kuslardan guncel karelerde son eklenen resimdeki siyah alalar alger isimli uyeye ayrılmıştır.

Teşekkürler Özgür. Suat usta Özgür' ün kuşlarıda 10 numara güzeller bende ekleyeyim burdan.

baktım kuslarına gayet guzel 10 numara masallah fıyat olarak dusundugun deger nedır acaba takas derken de nasıl bır takas dusunuyorsun ben de oyun kusu mevcut sadece

suatçavuş' Alıntı:
baktım kuslarına gayet guzel 10 numara masallah fıyat olarak dusundugun deger nedır acaba takas derken de nasıl bır takas dusunuyorsun ben de oyun kusu mevcut sadece

Allah razı olsun Ozgur den aldığım kuşlar kümesimin en güzelleri ünvanına sahip şu an. Böyle güzel kostüm ve uçuşu olan malatya nadir bulursun.

elimda malatya portakal sarı ve 1 cift de taklacı var gokeşi percemli arap bunların disinda farklı bir renk yada kostum olabilir hakan a 2 adet yawru verdim umarım hosuna gider su anda kuslar tuyde zaten 4 tane yeni cıkmıs yavrum var bakalım ne cıcacaklar birazdan video atacagım bugun cekilen ucuslarından bir bölüm.

gercekten malatyaların cok guzel 1 takım talıbım uygun oluru varsa 1 tk ma talıbım tsk

Ben kuş satmıyorum sakın yanlış anlamayın. Bende kumeste farklı kuşlar olsun istedim. Su anda hazır kuş yok zaten nisanda cıkan yavruları yeni ucurmaya basladım daha yavruları kovalıyorum kanat saklatıp bel vuruyorlar vede tuydeler dişi erkek ayırt edemedim hala yavruları hafta sonu algerden bilgi istiyecegim. Kusların son durumu hakkında ama satma taraftarı degilim
. Son yavrular dumanlı ala ve sanırım diğeride arap pacalarının bir bölümü beyaz olacak gibi

Geri