malatya kuşlarım...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan zynlyrk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

zynlyrk

Üye
www.guvercinurfa.com
Ad Soyad
zeynal yörük
Meslek
bilgisayar donanım
İlgi Alanı
Kediler
malatyalarmww7.jpg

malatyalarm1dd5.jpg

malatyalarm4gy0.jpg

malatyalarm7mo6.jpg

kardeş paylaşımın için çok sağol kuşların hakkında bilgi de verirsen sevinirim performansları hakkında bi de paçaları niye kırptın.

kuşlarımın paçaları neden kırpık :) herkes bu soruyu soruyor.. anlatayım peki cem arkdaşım.. arkdasım anaçlarımın kını ben kendım makasladım yumurtalardan dolayı.ama dierlernide kışa girdik bu kuşlarda genelde hep dışarda oldukları ıcın yaş oluyor paçaları kurumuyor hasta felan olurlar die benım ortak makaslamış paçaları.. ucurduğum sadece 3 tanesi dierlerini daha ucurmadım hiç... yani uçmuşsada ben görmüyorum. çünki eyer malatya da ıkamet edıyorsan adıyaman gölbaşını bilirsin.. benim tüm kuşlarım orda. bende adıyaman merkezde ıkamet edıyorum. sadece hafta sonları goruyorum kuşlarımı. oda eyer işim felan çıkmazsa gıdıyorum... eyer güneşli bi hafta sonu gidersem kuşlarımın yanına video çekip atarım dha iyi görürsünüz nasıl olduklarını böylelikle... kuşlarımda malatyadan alındılar.. yanı adıyamandan yada başka bı yerden alınmadılar.. tam bu kuşların merkezı olan malatyadan :)

kendıne ıyı bak arkdasım selametle kal.. görüşmek üzere..
apoya sorarsan o beni sana söler...

sağol kardeş yok zaten bizlerde kırpıyoruz da ben cücüklerindede görünce bi sorıyım dedim sağol paylaşımın için

sende saol arkdasım.. inşallah yaza yenı fotolarını ortagım ekler artık..

Cok güzeller kardesim aiğim bu cins kuslara fiyatlari ne kadardir acaba ögrenebilirmiyiz ? tesekkur ederim kolay gelsin paylasım icin sag ol arkadasım

hasansemih' Alıntı:
Cok güzeller kardesim aiğim bu cins kuslara fiyatlari ne kadardir acaba ögrenebilirmiyiz ? tesekkur ederim kolay gelsin paylasım icin sag ol arkadasım

arkdasım wallaha ben satmıyorum kuşlarımı. sen kaca aldın dıe sorarsan ben para ile almadım. kuş takas yaptım. yorumun içinde ayrıca teşekkür ediyorum..

Geri