MALATYA KUSU

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mutlu11
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

mutlu11

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Mutlu Özkurt
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
Arkadaşlar ben dün ihaleye 1 çift kuş almaya gittim.. Orda yakın bir arkadaşımı gördüm. Her neyse izlerken 1 çift beyaz malatya çıktı sahibini tanıyorum. 20 ben werdim 10 lira arkadaşım ortak aldık 10 tl takwiye geldi..Benim Kümesim Küçük Oldugundan Ortak Aldıgım arkadaşın kümesinde duruyor. Ben 3-4 hafta içerisinde taşınacagım. Taşınırken Dişiyimi Yoksa Erkeğimi Alıyım. Üretime Geçmek İstiyorum Hangisi iLe üretime kolay geçerim. Lütfen Yardım Edin (:

bence ortağına kuşların parasını ver kuşların 2 sinide al ..

AYNEN, BENDE AYIRMA DERİM..

Malatya piyasada zor bulunuyor başkasıylada eşleştirmek olmaz zaten fiyat uygun bence ikisinide al katılıyorum arkadaşlara.

kuşları birbirinden ayırıp malatya olmayan kuşlarla eşleştirecekseniz hiç ayırmayın.Kuşların ırkını ve saflığını korumak gerek. Bence ya siz ona satın veya ondan siz alın. Kuşların yavruları büyüyünce diğerine 2 yavru hediye etsin.Böylece ikinizin kümesindede malatya olmuş olur.

kuşları birbirinden ayırıp malatya olmayan kuşlarla eşleştirecekseniz hiç ayırmayın.Kuşların ırkını ve saflığını korumak gerek. Bence ya siz ona satın veya ondan siz alın. Kuşların yavruları büyüyünce diğerine 2 yavru hediye etsin.Böylece ikinizin kümesindede malatya olmuş olur.

Ama Kuşlardan Birini Almak Zorundayım.. Ben Diyorum Weriyim Paranı Oda Diyor Yok Ben Werem Paranı Diyor En İyisi BÖlüşelim Diyor.. Dişiyimi Yoksa Erkeğimi Alıyım ??

uçuruyorsanız kuşları hangisi daha güzel oynuyorsa onu al :))
uçurmuyorsanız dişiyi almışsın erkek bulman gerekli erkeği almışsın dişi alman gerekli değişen bir şey yok etrafında araştır Malatya bakan birileri varsa erkek bulursan dişiyi al dişi bulursan erkeği al
öyle de olmazsa kuşları gördün sonuçta hangisi daha güzel duruyorsa onu al ve ona eş bulmaya çalış derim

Bence de ikisini de alma, arkadaşından yavruları için söz al. Sen taşınacağım diyorsun. O zamana kadar kuşlar yerlerine alışıp yavru çıkaracaklardır belki de :) Yani, yavru istemen daha mantıklı geliyor bana.

OZAMAN ARKADASIN SANA 5 LIRA BORCLANIYO SEN EN IYISI ARKADASINLA ANLAS IKISINIDE AL ILK YUMURTALARINI ARKADASINA VER YDA YAVRULARINI BIR COZUM YOLU BUL

Geri